2777
2789
عنوان

خدایا.....😔 😔😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 59 پست

خب دو تا انسان کنار هم خوش نبودن دنیا ب آخر نرسیده ک بابا پس اونایی ک سرطان دارن چی بگن از دردشون 

خدا💚 بزرگ ترین ترین ثروت انسانه و این ثروت قابل قیاس با هیچ خوشبختی دنیوی نیست.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زنش طلاق گرفت رفت....

اها

خب طول میکشه تا خودشو پیداکنه 

این دوره بعداز طلاق مثل دوران سوگواری هس 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
زنش طلاق گرفت رفت....

داداش منم چند ماه پیش زنش رفت اداشم خیلی اذیت شد امامیدونيم  خدا جای حق نشسته چون خیلی بدی کرد

یا امام رضا بدجور دلم هواتو کرده زودی قسمتمون کن بیاییم خیلی محتاج هوای حرمم

اوههه حالا جووونه هنوز 

زندگی ک توش خوشبختی نباشه بهتره ک تموم بشه ناراحتی نداره اینهمه ادم طلاق گرفتن . ان شالله ک جای بهتر زن میگیره

دور از جون فکر کردم والا برادرت مریضی چیزی داره 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

داداش من پارسال اسفند زنش طلاق کرد رفت وسرمایه ی داداشمم با خودش برد، بعد از اون طفلک یک دونه داداشم تا سه ماه افسردگی گرفت تازه یکم حال روحیش بهتر شد، منم به اندازه ی چهل ساله ها مو سفید کردم ازبس غصه شو خوردم،،، درکت میکنم گلم

السَلامُ عَلی الحُسّین وعَلْی عَلي بنِ الحُسّین وعلی اولادالحُسین وَعَلی اَصحابِ الحُسّین🌹

داداش من ۴ ماه پیش جدا شد از عرش به فرش اومد زنش خوش و راحت با بچه هاش زندگی میکنه داداشم دو تا کیسه زباله آورد خونه بابام لباس هاش توش بود مرد ۴۰ ساله برگشت خونه بابام یه خواهر مطلقه هم دارم خونه بابام خیلی وضعیت ناراحت کننده ایی داره

داداش من ۴ ماه پیش جدا شد از عرش به فرش اومد زنش خوش و راحت با بچه هاش زندگی میکنه داداشم دو تا کیسه ...

وای عین داداش من هم شغلشو ازش گرفتن هم احساساتشو له کردن.....

مگه چی میشد که بشه خدا جون....😔 

خب یک مقدار طبیعی هست افسردگی بعد ازطلاق...به هرحال اززندگی چندماهه یاچندساله داره واردشرایط جدیدی میشه....به نظرم هم براش وقت روانشناس بگیرید...جلسات روانشناسی بره....هم یک مدت مهمانی هاودورهمی هاتون زیادباشه..این جمع هاودورهمی های خانوادگی کمک میکنه کمتر فکرش سمت ناراحتی زندگیش بره....بعدازیک مدت چندماهه هم براش دنبال یک همسر خوب باشید...إن شاءالله خوشبخت بشه وسروسامان بگیره