2777
2789
عنوان

سرکلاژ

320 بازدید | 34 پست

سلام.من الان ۱۵ هفته و ۶ روزه باردارم.اندازه طول سرویکس ۱۲هفته و سه روزم  ۳۶mm بوده.بارداری سومم هست. 

زایمان اولم ۱۸سال پیش بوده.۱۸روز زود زایمان کردم.

بارداری دومم دوقلو بود با استراحت مطلق و عمل آی یو آی در ۵/۵ماهگی زایمان زودرس کردم.نموندن

الان دکترم میگه چون که دو بار سابقه زایمان زودرس داری باید سرکلاژ کنی. برام سونو انومالی نوشته. گفته جوابش رو بیار بعدش سرکلاژ کن.

حالا من چکار کنم؟ انجام بدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مشکل شما رو دارم دو قلو باردارم تازه وارد پنج ماه شدم

طول سرویکسم 33بود تو هفته ی 12

الان هفته 18 هستم هنوز انومالی نرفتند

دکترم میگه سرکلاژ باعث عفونت میشه

برای سلامتی دوقلوهام دعا کنید
منم مشکل شما رو دارم دو قلو باردارم تازه وارد پنج ماه شدم طول سرویکسم 33بود تو هفته ی 12 الان هفته ...

عزيزن بعد سركلاژ دكتر بهتون دارو ميده سركلاژ كنين خيالتون راحته از زايمان زودرس به اميد خدا در امانين

منم مشکل شما رو دارم دو قلو باردارم تازه وارد پنج ماه شدم طول سرویکسم 33بود تو هفته ی 12 الان هفته ...

کی گفته عفونت من سرکلاژم مشکلی ندارم کلی هم دیدم سرکلاژ شدن بچشون دنیا آوردن

https://www.instagram.com/ghazalmh97/
انجام بده منم سرکلاژم دیگه خیالت راحته نه درد داره نه اذیت میشی

سرویکست چند بود ؟هفته ی چند ؟الان کارات خودت میکنی  یا استراحت مطلقی ؟گلم

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
سرویکست چند بود ؟هفته ی چند ؟الان کارات خودت میکنی  یا استراحت مطلقی ؟گلم

ان تی 28 بود کارام خودم میکنم کلا مطلق نبودم دکتر گفت مطلق ولی من کارامو میکنم مشکلی هم ندارم

https://www.instagram.com/ghazalmh97/

منم سرکلاژم زایمان طودرس دو قلو داشتم اول شش ماه نموندن این دفعه دوتا دکتر داشتم هردو گفتن سرکلاژباید بشی طول سرویکسم هفته پانزدهم 36بود  سرکلاژ شدم انومالی هفته 18شد سرویکسم 40 با این حالا رعایت میکنم تقریبا استراحت مطلقم  دکترم استراحت نسبی داده ولی خودم رعایت میکنم به نطرم سرکلا( حتما بکن و بعدش تا یه ماه استراحت نسبی رو به مطلق داشته باش  کلا دو قلو نکهداریش سخته ایشالا ایندفعه خیر خوشی بگذره

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی