2777
2789
عنوان

بتا و دوقلويي

309 بازدید | 11 پست

سلام عزيزان. من امروز با دو روز تاخير آزمايش بتام ١٥٥٠ بود. اقدامم روزهاي ١٣ و ١٥ و ١٦ و ١٧ و ١٨ دوره ام بود. اولين دوره اقدامم بود و لتروزول خورده بودم براي دوقلويي. به نظرتون اين بتا نرماله يا احتمال دوقلويي هست؟ 

نرماله دیگه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو رو دكتر داده بود يا سرخود خوردين؟

دكتر داد. بهش گفتم دوقلو ميخوام. گفت شايد اصلا لتروزول بهت نسازه و تخمك گذاري نكني. بعدشم گفت حالا اين ماه بخور ببينيم چي ميشه. كه شد ....😐

دكتر داد. بهش گفتم دوقلو ميخوام. گفت شايد اصلا لتروزول بهت نسازه و تخمك گذاري نكني. بعدشم گفت ح ...

خداروشكر.راحت شدي .انتظار خيلي بده.انشالله بارداري موفق و راحتي داشته باشي

خدايا بس نيست انتظار؟من درعذابم🔥ارامشت كي نصيبم ميشود؟🌞🥀
تو سایت میگن لتروزول برای دخترشدنه راسته؟

نه برعكس ميگن. لتروزول ميگن پسر و كلوموفين دختر ميكنه. ولي به نظرم بيشتر به فاصله اقدام تا روز تخمك گذاري مربوط ميشه. به من كه يه حس دروني ميگه ني نيم دختره☺️

نه برعكس ميگن. لتروزول ميگن پسر و كلوموفين دختر ميكنه. ولي به نظرم بيشتر به فاصله اقدام تا روز تخمك ...

بسلامتی

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.