2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوشمزه میشه ماش پلو من خیلس وقتع ماش گرفتم ولی هیچس باهاش درست نکردم دستورش میگی

بله ما دوس داریم من ماش رو میپزم بعد که نرم شد برنجم اضافه میکنم باهم بپزن بعدم آبکش میکنم و ته دیگ میزارم و برنج و ماش رو میریزم تو قابلمه و آب و روغن میکشم روش که دم بکشه مواظب باش ماش له نشه نوش جان

زندگی نه همین صورت خندان من است زیر این خنده غمی ست که این تنها دنیای من است.
بله ما دوس داریم من ماش رو میپزم بعد که نرم شد برنجم اضافه میکنم باهم بپزن بعدم آبکش میکنم و ته دیگ ...

مرسی فدات پس اودیه یا گوشت اینا نمیخواد.فکر کنم پختش مث عدس پلو میشه درست؟؟

فکر نکن همیشه عقلت حرف اولو میزنه گاهی باید به صدای دل گوش کرد 😍
مرسی فدات پس اودیه یا گوشت اینا نمیخواد.فکر کنم پختش مث عدس پلو میشه درست؟؟

آره مث عدس پلو ما بدون گوشت درس میکنیم و فقط نمک میزنیم ولی من حوصله داشته باشم چندتا پیاز ریز هم پوست میگیرم درسته میندازم با برنج و ماشه بپزه خوشمزه میشه.بنظرمن وقتی هروز گوشت و مرغ میخوریم بهتره پلو مخلوطها رو بدون گوشت باشه واس تنوع‌شما دوس داشتی باگوشت درس کن نوش جان

زندگی نه همین صورت خندان من است زیر این خنده غمی ست که این تنها دنیای من است.

تو خونه گوجه ندارم انگار هیچی ندارم😕 هرچی میخواستم بذارم توش گوجه داشت.. تانیم ساعت پیش تصمیم داشتم کوکو سیبزمینی بذارم باز اونم گوجه و خیارشور و نون میخواست تااینکه خدا خواستو لوبیاپلو ب ذهنم رسید😍😍 آخه چ گناهی کردم صبح از خواب پانشده فکر این باشم نهار چی بپزم، نهار نخورده فکر این باشم شام چی بپزم و همینطور ادامه داره😥😥

قدر آدم هایی که... زود عصبی میشوند را بدانید... اینها همان لحظه داد میزنند قرمز میشوند، قلبشان درد میگیرد، دستانشان میلرزد... ولی... ولی برای زمین زدن شما هیچ نقشه ای نمیکشند! آنها تمام نقشه شان همان عصبانیت بوده و تمام آنهایی که زود عصبانی میشوند، آدم هایی هستند که رقیق ترین و پاک ترین وجدان را دارند...