2777
2789

سلام خانوما من بعد زایمانم استخوان عانه و لگنم خیلی درد داره الانم ک پریود شدم از درد و مخصوصا درد دنبالچه هلاکم کسی راه حلی داره برا کمتر شدن درد؟ ممنون

سلام دوستم

من زایمان نکردم

ولی برای خواهرم پیش اومد

دکترش گفت بخاطر باز شدن لگن برای زایمانه

خواهرم خیلی دردش شدید بود از درد گریه میکرد ولی گفتن خودش خوب میشه

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستم من زایمان نکردم ولی برای خواهرم پیش اومد دکترش گفت بخاطر باز شدن لگن برای زایمانه خوا ...

فقط برای پریود اینطور بود؟ الان بهتر شدن؟ انشاالله ک خدا بهش سلامتی بده و همینطور ب من 

من کمرم درد میکرد.وقتی دولا راست میشدم صدای مهره هام و میشنیدم.الان خدارو شکر کمتر شده ولی خوب نشده ...

دارویی خوردی؟ خداروشکر بهتری انشاالله هر روز بهتر شی، منم خیلی درد لگن دارم و نزدیک پریود میشه ی هفته قبلش اصن داغونم منم 6ماهه زایمان کردم ولی کاش حامله بودم هنو حاملگیم راحت تر بود

فقط برای پریود اینطور بود؟ الان بهتر شدن؟ انشاالله ک خدا بهش سلامتی بده و همینطور ب من 

ممنون عزیز دلم

نه کلا دو سه روز بعد از سزارین وقتی اثر پمپ ضد درد رفت ،لگنش شدید درد میکرد

که دکتر بعد از هزار جور عکس گفت بخاطر باز شدن لگنه

به مرور خودش خوب میشه،که شد

انشالا شمام خوب میشین😊

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
دارویی خوردی؟ خداروشکر بهتری انشاالله هر روز بهتر شی، منم خیلی درد لگن دارم و نزدیک پریود میشه ی هفت ...

نه هیچ دارویی جز مسکن سر خود ک معده ام و داغون کرد.منم قبل پریود اذیتم مخصوصا پاهام و تخمدانام بیچارم کردن.آره حاملگی نسبت ب الان با همه سختیاش آسون بود

ممنون عزیز دلم نه کلا دو سه روز بعد از سزارین وقتی اثر پمپ ضد درد رفت ،لگنش شدید درد میکرد که دکتر ...

اها نه بابا من نزدیک ب 6ماهه زایمان کردم همون هی منتظرم خوب شه نمیشه با بچه کوچیک داغونم 

اها نه بابا من نزدیک ب 6ماهه زایمان کردم همون هی منتظرم خوب شه نمیشه با بچه کوچیک داغونم 

خب خواهرم هم دردش نزدیک ۹ ماه ادامه داشت، ولی امروزش بهتر از دیروزش بود

به کسی که زور داره بگو کنار لگنتو ماساڗ بده،تا جمع شه

ولی خب بنظر من یه چکاپ بشو شاید عفونت باشه

خب خواهرم هم دردش نزدیک ۹ ماه ادامه داشت، ولی امروزش بهتر از دیروزش بود به کسی که زور داره بگو کنار ...

من فک کردم کاملا تو چن روز خوب شد،دکترمم هی میگفت صبر کن تا 6ماه خوب میشه 6 ماهم شد پریودم شدم ولی خوب نشدم. معاینه شدم عفونت ندارم،کیستم ندارم

فک کنم بیشترش بخاطر کمبود کلسیم و ویتامین دی و ایناس.بعدم تو زایمان اون همه فشار تحمل کردیم طبیعیه د ...

من این مکمل هام میخورم ولی باز تو شیردهی همش میره، خیلی خوبه ک دید مثبتی داری و پذیرفتی برا منم دعا کن