سلام خانوما من بعد زایمانم استخوان عانه و لگنم خیلی درد داره الانم ک پریود شدم از درد و مخصوصا درد دنبالچه هلاکم کسی راه حلی داره برا کمتر شدن درد؟ ممنون
خواهرم خیلی دردش شدید بود از درد گریه میکرد ولی گفتن خودش خوب میشه
خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی... �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐ امضاء:مریم ریزه میزه سابق
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط برای پریود اینطور بود؟ الان بهتر شدن؟ انشاالله ک خدا بهش سلامتی بده و همینطور ب من
ممنون عزیز دلم
نه کلا دو سه روز بعد از سزارین وقتی اثر پمپ ضد درد رفت ،لگنش شدید درد میکرد
که دکتر بعد از هزار جور عکس گفت بخاطر باز شدن لگنه
به مرور خودش خوب میشه،که شد
انشالا شمام خوب میشین😊
خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی... �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐ امضاء:مریم ریزه میزه سابق
دارویی خوردی؟ خداروشکر بهتری انشاالله هر روز بهتر شی، منم خیلی درد لگن دارم و نزدیک پریود میشه ی هفت ...
نه هیچ دارویی جز مسکن سر خود ک معده ام و داغون کرد.منم قبل پریود اذیتم مخصوصا پاهام و تخمدانام بیچارم کردن.آره حاملگی نسبت ب الان با همه سختیاش آسون بود
اها نه بابا من نزدیک ب 6ماهه زایمان کردم همون هی منتظرم خوب شه نمیشه با بچه کوچیک داغونم
خب خواهرم هم دردش نزدیک ۹ ماه ادامه داشت، ولی امروزش بهتر از دیروزش بود
به کسی که زور داره بگو کنار لگنتو ماساڗ بده،تا جمع شه
ولی خب بنظر من یه چکاپ بشو شاید عفونت باشه