2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول میتونی کمی باپیاز تف بدی و توش کمی زعفران وفلفل دلمه ای سبز بریز بعد ک پخت سرخش کن اگه دیدی زیادی خشکه باز بزار داخل اب خورشت تاسفت نشه وخوب سرخ شده باشه کنارشم سیب زمینی و هویج و گوجه و لوبیاسبز هرکدوم داشتی بزار

آبپز میکنم با پیاز و ادویه بعد سرخ میکنم 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

اول بزار کره آب بشه و یکمی روغن مایع بریز و توش چند پره فلفل دلمه ای بنداز که روغنت طعم دار بشه بعد مرغ توش تفت بده و وقتی دوطرفش یکمی سرخ شدپیاز خلالی بریز و زعفران و ادویه و بعد یکمی رب بزن و بزار رب سرخ بشه قشنگ که بوی خامیش بره و بعد در قابلمه ببند و بزار با آب پیاز وزعفرانو کره بپزه 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

من خوب سرخش میکنم بعدتوهمون روغنش که رنگ گرفته پیازسرخ میکنم بعدفلفل میزنم وربع انارترش یکمی وربع نارنج بعدمیزارم بایه لیوان آب بپزع وآبش که سوخت عالی میشه البته مرغ معمولی اینجوری درس میکنم  

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

اول مرغ هات مزه دار کن با پیاز و سیر و زعفرون و نمک و فلفل ‌

بعد مرغ هات و بچین‌ تو قابلمه فقط زعفرون بزن هیچی دیگه نزن‌ . بعد پیاز و فلفل دلمه ای هم بزار روشون و با یه لیوان کم آب و نصف لیوان روغن مایع و یه کم کره‌ بزار با حرارت متوسط بپزه هم میره و هم آخرش سرخ میشه و زیر و رو کن دوست داشتی آخرش یه کم از سسش‌ رو جدا کن بردار ‌ و در آخر گوجه هم ورق ورق‌ کن و سرخ کن و بزلر کنارش 

تیکر هدفمیییی   

مرغ رو بزارین تو یه ظرفی که همه توی ردیف باشن 

پازتون رو رنده کنین وزعفرون دم کرده رب گوجه، نمک، ادویه، فلفل،جوز هندی(خیلی کم)، هل سابیده میریزی تو آبی که رب رو باهاش رقیق کردی میریزی تو قابلمه زعفرون و هل رو یکمش رو اول بریزین یکم آخر پخت مرغ اگر بتونین ۵ ،۶ ساعت بزارین کنار قبل پخت که خیلی بهتره آب هم نمیخواد اضافه کنین خودش آب میندازه بعد هم بزارین به دل بپزه تا آبش غلیظ بشه

اگر دوست داشتین یکم سیر هم رنده کنین

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
اول بزار کره آب بشه و یکمی روغن مایع بریز و توش چند پره فلفل دلمه ای بنداز که روغنت طعم دار بشه ...

یعنی تو روغن داغ کره و فلفل دلمه تا طعم دار بشه؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اول پياز و تفت ميدم سبك شد مرغ فلفل دلمه و هويج ميريزم بهد مرغ و توشون سرخ ميكنم يه كم بعد رب وابليمو نمك وفلفل و زرد چوبه ميزنم يدونه سير ويدونه پياز كوچيك درسته ميتدازم بوش و گرفت اخر سر درميارم ميريزم دوربيست دقيقه اخر زعفرون واضافه  ميكنم.  مرغ پخته شده و تو فر گريل ميكنم قبل خوردن كنارشم سيب زميني وگوجه واگه داشته باشم فلفل سبز سرخ ميكنم 

😎😎

پیاز رنده میکنم میزارم طلایی وسبک بشه

ادویه میزنم مرغا روتوماهیتابه میچینم میزارم سرخ بشه نه خیلی درحد طلایی شدن مرغ تازه همیشه برای مهمون بگیر بهتره بعد سه تاملاقه کوچیک  رب میزنم بامرغاتفت میدم یکنم زعفرون میزنم درماهیتابه میزارم تایکم اب پس بده تو ابش یکم بپزه سه لیوان اب اضافه میکنم زیرش کم که قشنگ جابیفته هویجم بهش اضافه میکنم

زعفرانی که اماده کردم توسه م حله اضافه میکنم اوایل پخت،وسط واخرش