2777
2789
عنوان

مامانا بیاین خیلی نگرانم

127 بازدید | 20 پست

بچم دوماهس از وقتی دنیا اومده زبونش میاره بیرون  ازمایش تیروئید داده مشکلی نداشت ســـه دکتر تا حالا بردمش و گفتن مشکلی نیست . ولی بازم نگرانم . تا حالا بچه ای دیدین که زبونش بیاره بیرون و سالم باشه ومشکلی نداشته باشم ؟ یا بزرگ شده باشه دیگه اینکارو نکنه؟

همه رویاهات به حقیقت میپیونده صبـــر داشته باش  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دخترمن میاره مشکلی هم نداره واه یعنی چی بردی ازمایش بدبختو اذیت کردی

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

اندازه زبونش نرمال؟؟بنظرم نگرانی نداره

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
اره دخترمن میاره مشکلی هم نداره واه یعنی چی بردی ازمایش بدبختو اذیت کردی

اخه نوزادیی که اطرافم هستند هیچکدوم اینکارو نمیکنن

اخه نوزادیی که اطرافم هستند هیچکدوم اینکارو نمیکنن

خوب نکنن چند وقتشه بچه ات

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
آره اغلب بچه ها مگه اینجوری نیستن مخصوصا اگه یه چیزی کنار لبشون باشه بچه داداش من هم 2 ماهشه همینطور ...

همیشه بیرونه یا گاهی وقتا میاره بیرون

دخترمنم پنج ماهش چندوقته داره اینکارو میکنه عیب نداره

اتفاقا یکی مثل شما همچین تاپیکی‌ زده بود ...بابا الان پسر من ۹ ماهشه‌ ی ماهه همش زبون اش بیرونه‌ بچه ...

اخه بچه دوماهه که قدرت تقلید کردن از کسیو نداره