2777
2789
عنوان

خاطره زایمان طبیعی دو هفته پیش من

| مشاهده متن کامل بحث + 18602 بازدید | 63 پست

وااااي من پريود شدني از حال ميرم از درد..عمرا بتونم زايمان كنم اونم طبيعي😢😢😢

اصلا طاقت درد ندارم خوش ب حالت آفرين ب ارادت

خدا همیشه بهترین هایش رابه کسانی میدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💜

نمیدونم چرا دکترا زررتی میزنن پاره میکنن خب بزارن بچه خودش بدنیا بیاد حالا پنج دقه بیشتر معطل شن چی میشه مگه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افتضاح،متاسفانه بخاطر ندانم کاری خودم وو اطرافیانم همش میگفتن بشین توی آب و بتادین منم این کارو کردم ...

اتفاقا منم همین امروز تو نی نی سایت خوندم نوشته بودن تو جوشانده بابونه با بتادین نشستن معجزه کرده و زود بخیه ها خوب شدن

از سز هم ک بد میگن منم ک تو یه شهر دور از مامانمم کسی نیست ازم مراقبت کنه بعد از زایمان

بخدا مراقبت بعد زایمان طبیعی خیلی سخت تره تا سز،من الان 15روزه که نمیتونم بشینم به دخترم شیر بدم انقد بخیه ها اذیتم میکنن،اگه کسی رو نداری که حتما برو سزارین اینو از من که خودم طرفدار صد در صده طبیعی بودم بشنو

میشه برای سلامت نی نیم یه صلوات بفرستید 
نمیدونم چرا دکترا زررتی میزنن پاره میکنن خب بزارن بچه خودش بدنیا بیاد حالا پنج دقه بیشتر معطل شن چی ...

والا منم تو سایتهای خارجی می خوندم مادرا نوشته بودن بیشتر پارگی ها به خاطر زور زدن شدیده و اونایی که آروم و کنترل شده زور زدن خیلی وضعشون بهتره

بچه ها سعی نکنین زایمانتون رو جلو بندازین با رابطه و این چیزا ایشون رابطه جنسی داشتن که کیسه آبشون پاره شده. دکتر من سر بچه اولم بهم گفت اگه رابطه ام داشتی اصلا نباید عمیق باشه چون باعث پاره شدن کیسه آب میشه و کیسه آبم که پاره بشه تو خونه تخلیه بشه زایمان یه خورده سخت میشه، گفت اگه وایسی خودت دردت بگیره و روند طبیعی رو طی کنی راحتتره برات همونطورم شد آخر چهل هفته دردم گرفتو ۳ ساعت اینا بود بستری بودم دخترم بدنیا اومد

انشالله که قدمش پر خیر و برکت باشه  راستی اسم پسر من ابتین به خاطر اسم کاربریتون اومدم تو تاپی ...

خدا حفظش کنه ،من فکر میکردم بچه ام پسره و اسم براش انتخاب کردیم اما دختر بود و گذاشتیم سلین

بچه ها سعی نکنین زایمانتون رو جلو بندازین با رابطه و این چیزا ایشون رابطه جنسی داشتن که کیسه آبشون پ ...

آره باید خودش طی کنه روالش رو ایشون خودش واس خودش سخت کرده چون بچه تا چهل و یکی دو هفته هم وقت داره  ک درداش شروع بشه ب طور طبیعی

خدایا همیشه مواظب دخترمو پسرم باش  🤲🤲

دوستان کلاسای آمادگی زایمان طبیعی رو حتما شرکت کنید دوست من توی 4 ساعت زایمان طبیعی کرد بدون بخیه ! بچه هم 3 کیلو بود .نمیگم درد نداشت اما کنترل درد را بهش یاد داده بودن و همسرشم کنارش خیلی بهش کمک کرده بود و از نظر روانی هم خیلی تاثیر داشت این موضوع!

فکر کنم مامایی که کلاسارو پیششون رفته بودن خانوم معظمی بود

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
بچه ها سعی نکنین زایمانتون رو جلو بندازین با رابطه و این چیزا ایشون رابطه جنسی داشتن که کیسه آبشون پ ...

دقیقا،ولی در کل زایمان طبیعی وحشتناکه

بخدا مراقبت بعد زایمان طبیعی خیلی سخت تره تا سز،من الان 15روزه که نمیتونم بشینم به دخترم شیر بدم انق ...

خب شما خودتم یکم مقصری تو زایمان سختت عجله کردی واس زایمان.مگ کلاس زایمان نرفتی تو بارداری

خدایا همیشه مواظب دخترمو پسرم باش  🤲🤲