2777
2789

من خانه دار هستم یه دختر سه سال و نیمه دارم دخترم مهد نمیره و بیشتر وقتمون خونه هستیم ولی هر کاری میکنم در طول روز بتونم یه وقت واسه دخترم بزارم نمیشه

از صبح تا شب یک سره مشغول کار هستم و مرتب کردن خونه دخترم فقططط ریخت و پاش میکنه و من جمع میکنم آخرش هم با نق و نق و جیغ های دخترم من میمونم و سردرد و خستگی شب هم که از خستگی خوابم میبره صبح هم روز از نو روزی از نو

اینو هم بگم که شوهرم صبح میره سر کار و شب میاد خونه

به نظر شما من چجوری میتونم واسه دخترم وقت بزارم؟ چند ساعت در روز؟ و چه بازی هایی واسه این سن؟

میشه خانومایی که دختر این سن دارن تجربه هاشونو به منم بگن ممنون

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )

من کما بیش براش وقت میزارم اما بازم نق میزنه..بهترین راه همون مهده دوماه دیگه میشه سه سال کم کم باید بزارمش

من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را(چارلی چاپلین)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دخترم درست همسن دخترشماست و همین اوضاع و داشتم ولی چندهفته پیش خدارو شکر کلاس زبان تشکیل شد اسمش نوشتم برا کلاس دو روز درهفته میره خیلی خدبه کاملا انرژیش تخلیه وقتی میاد ی سره درحال نوشتن و نقاشیه اعصاب خودم راحت شده

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

من دارم. یه آتیش پاره ی خوشگل. اما بهش یاد دادم هر اسباب بازی که میاره بازی میکنه، بعدش دوباره حتما جمع کنه بذاره تو اتاقش. عاشق نقاشیه. خیلی اوقات بخوام ساکتش کنم، میگم بشین نقاشی بکش. گاهی خودم براش نقاشی میکشم و اون رنگ میکنه. یا باهاش خونه سازی بازی میکنم. با لگو. یا بادکنک بازی یا توپ بین خودمون قل میدیم یا قایم موشک. البته من کارمندم و خیلی کم وقت دارم که باهاش بازی کنم

خب چرا سه روز تو هفته مهد نميفرستيش ؟

تا حالا هیچوقت از دخترم یه لحظه دور نبودم حس میکنم واقعا نمیتونم

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )

دختر منم ۳ ساال و ۵ ماهشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
تا حالا هیچوقت از دخترم یه لحظه دور نبودم حس میکنم واقعا نمیتونم

بهر حال بايد براي پيش دبستاني و مدرسه آماده بشه

الان سنش مناسب ه براي مهد و بر خورد با بچه هاي ديگه

❤️❤️

من دخترم هم سن دخترشماست شاغل هستم صبح تاظهر،عصرا کلاس آی مت میبرم دوروز درهفته،پارک دو روز درهفته،خانه بازی دوهفته ای یه بار،نقاشی ورنگ آمیزی میکنم باهاش،کارتن میبینه،کتاب میخونم براش،قایم موشک،مامان بازی،خونه بازی،خمیربازی.ایناهم هرروز یکی یادوتاشوباهاش درحدیه ساعت بازی میکنم

هر کجا باشم غمت هست....
 دختر منم دقیقا سال و نمیمش.میزارمش مهد فقط مهرو دوس داره و هیچی دیگه خونه هم که هست خمیر ب ...

چجوری هم به کار خونه میرسید و هم اینکه وقت دارید با دخترتون بازی کنید؟ من خیلی روی کارای خونه حساس شدم و تمام وقتمو میگیره

چند ساعت واسه دخترتون وقت میزارید در روز؟