2777
2789
عنوان

باردارا بياين

180 بازدید | 40 پست

بچه ها من خسته شدم از دست خودم😔تا فهميدم باردارم بتام بالا نرفت گفتن خارج از رحمه تا برم سونو بدم مردمو زنده شدم كه خداروشكر همه چي خوب بود بعد كه سونو دادم فهميدم رحمم دوشاخه  بايد استراحت كنمو سركلاژ بشم بعد گفتم سركلاژ بشم راحت ميشم الانم سركلاژ شدم ترشح دارم دكترمم بهم قرص واسه ترشحام داده   ولي الان همش نگرانم نكنه خداي نكرده كيسه ابم سوراخ شده باشه كه ترشح دارم اوووف بعدشم ميگم نكنه بند ناف بچم موقع خوابيدنم اذيت بشه بخدا خسته شدم از خودم بدم مياد ديگه تحمل اين همه نگرانيو ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سرکلاژم    سپتوم داشتم که عمل کردم   

موقع خواب به پهلو بخواب  و موقع دست به دست شدن حتما بشین   

منم سابقه خارج رحم داشتم میترسیدم خارج از رحم باشه  تا سونو رفتم  خونمون ماتمکده بود 

خدایا شکرت. 

منم همش نگرانم وقتی سونو میرم یکی دو روز خوبم و خیالم راحته اما از روز سوم همش نگرانم الان چطورشد ؟الان نی نی چیکار میکنه ؟

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘

نگران نباش انشالله سالم به دنیا میاد ..منم پنجشنبه رفتم صدای قلبشو بشنوم گفت خانووم شما پنج هفتته فقط ساک رو دید از اونموقع حالم بده ..یعنی دو هفته اختلاف بین سونو و پریود فقط منتظرم روزها زودتر بگذره و برم سونو 

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
منم همش نگرانم وقتی سونو میرم یکی دو روز خوبم و خیالم راحته اما از روز سوم همش نگرانم الان چطورشد ؟ا ...

واي دقيقا مثل من تا سونوي بعدي دلم مثل سيرو سركه ميجوشه