2777
2789
عنوان

باردارا بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 40 پست
من هم پر از استرس و دلشوره ام..شبی نیس که کابوس نبینم..از لحظه ای که چشامو میبندم تا وقتی که بیدار ش ...

عزيزم انشالله كه سالم پسرتو بدنيا مياري ديگه چيزي نمونده به زايمانت منم دعا كن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=74658277]نگران نباش انشالله سالم به دنیا میاد ..منم پنجشنبه رفتم صدای قلبشو بشنوم گفت خانووم ...

اره من پریودم 31 روزست روز 16 تخمک گذاریم بوده و ظاهرا همون روز لقاح صورت گرفته...ولی دکتر گیر داده بود میگفت نه الان باید قلبش تشکیل میشد اون از روز اول پریودم حساب میکنه

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
غصه نخور مال منم سری اول ک رفتم سونو فقط ساک حاملگی رودیدن گفتن برو دوهفته دیگ بیا تا جنینت بزرگترشه ...

عزیزم خدا روشکر که قلبش تشکیل شده واسم منم دعا کن .. این کیست چی هست ؟ خطرناکه؟

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
عزیزم خدا روشکر که قلبش تشکیل شده واسم منم دعا کن .. این کیست چی هست ؟ خطرناکه؟

اره عزیزم شکرایشالا مال توهم درست میشه زود رفتی سونو واس همین تشخیص ندادن یکی دوهفته دیگ بری سن بارداریت بالاتربره مشکلت حل میشه گلم....نمیدونم والا فقط میدونم کیست تخمدانه فردا وقت دکتر دارم ک برم پیش دکترم ک ببینم چی هست وچجوریاس خیلی نگرانم  

عزيزم من تا ٣هفته بعد عملم بايد شيافمو ادامه بدم بعدش دكتر بهم امپول داده اسمشو نميدون ولي گفت هفته ...

من هنوزم شیاف دارم تا اخرش    

اونم امپول پرولوتون  هست   

حتما امپولتو بزن

خدایا شکرت. 
چقد زود باردار شدی ماشالله☺

😂راستش فكر نميكرديم انقدر زود جواب بده 

كفتيم حداقل ٤-٥ ماه بايد منتظر بمونيم  ولى خب خواست خدا بود 

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
😂راستش فكر نميكرديم انقدر زود جواب بده  كفتيم حداقل ٤-٥ ماه بايد منتظر بمونيم  ولى خب خو ...

ب سلامتی زایمان کنی😘😘

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤