2777
2789
عنوان

بوی عرق

2223 بازدید | 54 پست

سلام دیشب با شوهرم صحبت میکردیم از اینکه عیب های همو بگیم بهم گفت تو همیشه بو عرق میدی در صورتی که هر روز دوش میگیرم تا جایی که میتونم نظافتو رعایت میکنم خیلی بهم برخورد من سرکار میرم بعدظهری تعطیل میشم برم خونه دوش میگیرم ولی نمیدونم چرا اینجوری گفت ما تو دوران عقدیم همیشه میخوا همو ببینیم با کلی دقت و وسواسی لباسامو انتخاب میکنم دوش میگیرم ارایش میکنم ولی نمیدونم چرا اینجور گفت تا بحال کسی بهم نگفته بود ناراحت شدم خیلی 

از بادی اسپلش استفاده کن بعد حمام

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

حق داری ناراحت بشی شاید اون زیادی وسواسیه

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بودم با این حرف کلا از هم میپاشیدم چون ب شدت رو بوی دهن و بوی عرق خودم حساسم ب شدت.ک باعث ازار همسرم نشم یوقت

حالا تو ۵دقیقه قبل اومدنش دوش گردن ب پایین بگیر من همیشه کارم همینه حتی الان ک باردارم

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

عزیزم بو عرق با حمام به تنهایی نمیره . باید مام بزنی اتفاقا من تو بارداری این مشکل رو دارم . همین دیشب رفتم با شوهرم یه بادی اسپلش خریدم، اسپرس بعد از حمام اسپری میکنی به بدنت . عالیه . 

خودمم دارم از بو خودم ذوق میکنم 

همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...

بعدحموم کرم زینک بزن بادی اسپیلش ودئودورانت استفاده کن،،منم مثل همسرشماخیلی رواین موضوع حساسم شماحتماتندتندعرق میکنی

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

سه چهار ساعت بعد حموم که ادم بو عرق نمیگیره  

حتی اگه وسواسی باشه فوق العاده به بو حساس باشه نمیتونه بویی استشمام کنه مگر اینکه شما غیرطبیعی عرق کنی 

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

همیشه موهای زیر بغلتو بزن،و مام بزن که خوشبو باشی،،منم شوهرم بعضی وقتا بهم میگه بو چیپس سرکه نمکی میدی   البته از وقتی که باردار شدم،چون یکمم تپلی شدم

@نی_نی_یار_۵  بهت قول میدم ک فردا بیشتر از امروز عاشقت باشم😊               لغو کاربریم نکن هیچوقت😁