2777
2789
عنوان

فوری بیاین مرکز مشاوره ام

341 بازدید | 24 پست

خاهرا من برای نفقه ازدادگاه گفتن میرین مشاوره الان اینجام چی بگم میدونم مشکلنومیگم ولی چون برای وهدگاه گزلرش میتویسن بفرستن بعدمشاوره چی بگم بهترتره؟؟؟

منم فرستادن مشاوره همه چی رو بگو حتما جون به لبت کرده ک رفتی دادگاه ولی اصلا وسط حرف شوهرت نپر با دادو بیداد حرف نزن هرموقع مشاور گف حرف بزن اگرم گف تمکین میکردی بگو آره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فرستادن مشاوره همه چی رو بگو حتما جون به لبت کرده ک رفتی دادگاه ولی اصلا وسط حرف شوهرت نپر با دا ...

اخه عقدم تمکین نمیرسه ک بهم همم امروز تکی حرف میزنه باهامون فردا دوتامون نمیاد که بابا اون

همه رفتارا و کارایی که کرده بگو . از خود گذشتگی هاتم بگو. بگو من به امیدی اومدم اینجا که گره از کارم باز کنید. هر راهی رفتم فایده نداشته اینجا دیگه امیدم به شماست که طرف حق بگیرین

اخه عقدم تمکین نمیرسه ک بهم همم امروز تکی حرف میزنه باهامون فردا دوتامون نمیاد که بابا اون

بهتر ک نمیاد تازه شرایطت خوبه ک توعقدی حالا شما ازمشکلاتت بگو دادگاه هم نمیتونه فقط به گزارش مشاور اکتفا کنه درهرصورت باید به درخواست شما رسیدگی بشه

خخخخخخخ حاک تواون سرن کنن زن نمای بدبخت بیشعووور احتنالا زیادی ازت کشیدن  حرص نخور

امثال تو رو دیده ام که به فلاکتی افتاده اند که گند زدن به زندگیشون.البته زندگی کردن و نفقه خواسته اند تو عقد نبودن.

کسی که از باباش از خونه پرتش میکنه بیرون که یکی ی لقمه نون بهش بده از گشنگی نمیره معلوم الحاله.

وگرنه تو عقد دنبال نفقه نبودی که شکمت رو سیرکنی دربدر.

خوشبختی تکرار لحظات خوشحالیست
عقدی و دنبال نفقه!!!!!!!!! دوره آخرزمون شده

خانوم عزیز لابد شوهر نانردش جون ب لبش کرده هنوز هیچی نشده ک محبور شده با نفقه و مهریه انتقام بگیره لطفا قضاوت بیمورد نکن سر خودت یا عزیزت میاد خدای نکرده

بخدا منم عقدم و روزگارم و جهنم کرده گیر حیوون بتمام معنا افتادم بددل بدبین فحاش بددهن بی ابرو نزول خور بارها از دست خودش کتک خوردم پدر بی صفتش کتکم زده چند نفری ریختن خونمون هممون و زدن و خون راه انداختن سر بابامو شکوندن دماغ شکوندن مث قوم تاتار شیشه هامونو خورد کردن بااینجور ادما باید مدارا کرد؟ باید کنار کشید و همه چیو بخشید تا هارتر بشن؟ دیگه قلبم دردمیکنه مال حروم وحشی شون کرده فقط منتظر روزی ام ک خواری و مفلسی شونو ببینم با گرفتن مهریه و نفقه

‏فرمولی مهم درزندگی از کلام استاد شجاعی: به همه چیز نگاه امانتی داشته باشید...فرزندم امانته...خونم امانته... همسرم امانته......و.......                                      امام صادق(ع): شخص امین آن کسی است که از خدا می‌ترسد. (بحار،‌ ج ٧٥، ص ٩٩)...                             در امانت ها خیانت نکنیم ...‎#خودسازی
امثال تو رو دیده ام که به فلاکتی افتاده اند که گند زدن به زندگیشون.البته زندگی کردن و نفقه خواسته ان ...

دوست عزیز اینطوری نگو استارتر دلش خونه ک تند جوابتو داده برو تامیکاشو بخون ببین چقد بهش ظلم شده بخدا هیچکس بخاطر سه چهار میلیون نفقه زندگیشو نابود نمیکنه اتفاقا توی عقد بیشتر زور داره ک هنوز وارد زندکی نشدی توی دوران گل و بلبل زندگیت بهت رحم نمیکنن چ برسه بعد عروسی.اگه امثال من و این خانوم ساده کنار بکشیم جسورتر و گستاخترشون کردیم و بخودمون ظلم کردیم

‏فرمولی مهم درزندگی از کلام استاد شجاعی: به همه چیز نگاه امانتی داشته باشید...فرزندم امانته...خونم امانته... همسرم امانته......و.......                                      امام صادق(ع): شخص امین آن کسی است که از خدا می‌ترسد. (بحار،‌ ج ٧٥، ص ٩٩)...                             در امانت ها خیانت نکنیم ...‎#خودسازی
خانوم عزیز لابد شوهر نانردش جون ب لبش کرده هنوز هیچی نشده ک محبور شده با نفقه و مهریه انتقام بگیره ل ...

وای بر من

مگه همچین اتفاقایی هم میفته تو عقد؟

آخه چرا اینکارها رو کردن؟

همینجوری بی دلیل؟

یا خود خدا

آخه دعوا همیشه دو سر داره.....عجب بی پدر ومادرهایی ان.

همون موقع که حرف زشت زد و بددهنی کرد چرا ادامه دادی؟ مگه نامزدی برای آشنایی نیست!

ی سوال کنجکاو شدم

نمی شناسین یهو عقد می کنین ؟

خوشبختی تکرار لحظات خوشحالیست