بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
الکی این استرسارو ب خودت نده چند هفته پیش من وضع تورو داشتم تاپیک نذاشتم ک ادمای منفی نظر مسخره بدن صبر کردم بعد دوس هفته رفتم صدا قلبشم شنیدم اصن بارداری پوچ خیلی کمه جز استثنائاته
خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم
بچه ها درست میگن اخر هشت برو ..من پریروز به حساب پریود هفت هفته و دوروز بودم رفتم سونو که قلبشو ببینم..سونو گفتش که پنج هفته و جهار روزمه و فقط ساک رو دید ..خیلی حالم بد شد منتظرم زودتر دو هفته بگذره دوباره برم
دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
سلام قلب جنین حتی ممکن است تا هفته بیستم تشکیل نشود که این نشانه نابغه بودن جنین است پس اگر زود هنگام سونوگرافی کردید (و پزشک گفت قلب تشکیل نشده و برو سقط کن)به دستور پزشک اصلا توجه نکنید و نترسید چون برایتان مشکلی پیش نمیاید.
الکی این استرسارو ب خودت نده چند هفته پیش من وضع تورو داشتم تاپیک نذاشتم ک ادمای منفی نظر مسخره بدن ...
چقدر خوبه گه به ما انرژی میدین من تیتر بتا دوروز قبل 490 بود قبلیش 134 بعد دکتر فرستاد سونو و دید ساک حاملگی دیده نمیشه منو ترسوند که ممکنه خارج از رحم باشه سونو واژینال هم گرفت درصورتی که من شنیدم زیر 1000نباید بفرستن سونو