2777
2789

خانوما من رنگ موی شرابی گرفتم تو خونه همسرجان برام بذاره میخام شرابی به سمت بنفش بره اگه با واریاسیون بنفش مخلوط کنم چجوری میشه؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به به .............چه رنگی بشه................مبارکت باشه

ممنون عزیزم انشالله که خوب بشه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
موهاتو قبلش دکلره میکنی ؟

موهام درحال حاصر هایلایته فقط دو سانت ریشه موهای خودم در اومده

موهام درحال حاصر هایلایته فقط دو سانت ریشه موهای خودم در اومده

اون دو سانتم  یکم دکلره بزن ی ربع بعدش شونه کن بیاد برسه ب بقیه موهات  اگه نزنی 

هایلاتات میشن شرابی اون دو سانت ریشه ت میشه قهوه ایی ک تن قرمزی داره 

اون دو سانتم  یکم دکلره بزن ی ربع بعدش شونه کن بیاد برسه ب بقیه موهات  اگه نزنی  های ...

عه اخه پودر دکلره ندارم تا الانم خودم تو خونه کار نکردم با دکلره میترسم

عه اخه پودر دکلره ندارم تا الانم خودم تو خونه کار نکردم با دکلره میترسم

خو ی پیمونه بخر با اکسیدان قاطی کن مث رنگ بزن ب موهات کار خاصی نداره فقط باید یکم دستت فرز باشه ی ربع بعدشم شونه کن بیاد ب ساقه ها برسه 

البته اگه میخای موهات یدست و مرتب بشه 

اگه برات مهم نیس دو رنگ شدنش همونجوری بذار  

خو ی پیمونه بخر با اکسیدان قاطی کن مث رنگ بزن ب موهات کار خاصی نداره فقط باید یکم دستت فرز باشه ی رب ...

ممنون عزیزم از راهنماییت