m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13168 عنوان خانومای وارد به رنگ مو یلحظه تشریف بیارین 95 بازدید | 10 پست خانوما من رنگ موی شرابی گرفتم تو خونه همسرجان برام بذاره میخام شرابی به سمت بنفش بره اگه با واریاسیون بنفش مخلوط کنم چجوری میشه؟ کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید..... 1397/08/26 | 08:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1353sare عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 5225 خوب میشه اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم
مادرشاغل عضویت: 1397/07/08 تعداد پست: 4041 به به .............چه رنگی بشه................مبارکت باشه مامان ترنم سابق......عضویت 1387
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13168 به به .............چه رنگی بشه................مبارکت باشه ممنون عزیزم انشالله که خوب بشه کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13168 موهاتو قبلش دکلره میکنی ؟ موهام درحال حاصر هایلایته فقط دو سانت ریشه موهای خودم در اومده کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
اختاپوس عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 61036 موهام درحال حاصر هایلایته فقط دو سانت ریشه موهای خودم در اومده اون دو سانتم یکم دکلره بزن ی ربع بعدش شونه کن بیاد برسه ب بقیه موهات اگه نزنی هایلاتات میشن شرابی اون دو سانت ریشه ت میشه قهوه ایی ک تن قرمزی داره
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13168 اون دو سانتم یکم دکلره بزن ی ربع بعدش شونه کن بیاد برسه ب بقیه موهات اگه نزنی های ... عه اخه پودر دکلره ندارم تا الانم خودم تو خونه کار نکردم با دکلره میترسم کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
اختاپوس عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 61036 عه اخه پودر دکلره ندارم تا الانم خودم تو خونه کار نکردم با دکلره میترسم خو ی پیمونه بخر با اکسیدان قاطی کن مث رنگ بزن ب موهات کار خاصی نداره فقط باید یکم دستت فرز باشه ی ربع بعدشم شونه کن بیاد ب ساقه ها برسه البته اگه میخای موهات یدست و مرتب بشه اگه برات مهم نیس دو رنگ شدنش همونجوری بذار
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13168 خو ی پیمونه بخر با اکسیدان قاطی کن مث رنگ بزن ب موهات کار خاصی نداره فقط باید یکم دستت فرز باشه ی رب ... ممنون عزیزم از راهنماییت کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....