2777
2789
عنوان

شوهر بی فکرم

594 بازدید | 42 پست

شوهرم هیچ بفکر من نیست مثلا نمیگه که این زن شاید پول احایاج داشته باشه بهش بدم شاید خواستم لباسی چیزی بخرم.هروقت هم بهش میگم فلان چیزو نیاز دارم بهم میگه پول ندارم یا نمیخرم دیگه خسته شدم از دستش غرورمو له کرده .کار میکنه اما فقط اندازه قسطامون نمیتونه خرجی دیگه بکنه اما گناه من این وسط چیه من باید چیکار کنم 😣

خدایا پناهم باش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما من تا کی تحمل کنم خسته شدم عید رفتم ی مانتو در پیت خریدم هیچی ندارم وقتی جایی میرم مهمونی مانتوی خواهرمو قرض میگیرم 😣خودم خجالت میکشم دیگه به خواهرم بگم چیزی بده .لباس درست حسابی ندارم .اما فقط بفکر قسطاشه

خدایا پناهم باش 

زن زندگی باش

زندگی بالا وپایین داره 

نمیشه عین بچه دوساله چشمشوادم ببنده بگه زودباش من اینو میخوام من اینو میخوام

وضع اقتصادی جامعه و شرایط کاری وجیب مردت روببین بعد تقاضاکن 😒😒

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
زن زندگی باش زندگی بالا وپایین داره  نمیشه عین بچه دوساله چشمشوادم ببنده بگه زودباش من اینو م ...

۴ ساله همین وضه خواهرم  منم جوونیم داره میره  در حسرت ارزوهام

خدایا پناهم باش 
اما من تا کی تحمل کنم خسته شدم عید رفتم ی مانتو در پیت خریدم هیچی ندارم وقتی جایی میرم مهمونی مانتوی ...

شرایطشو میدونستی و باهاش ازدواج کردی ؟

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

وقتی باهاش ازدواج کردم هزار وعده وعید  دادن که همش دروغ بود مثلا گفتن شریک داییشه مغازه داره .گفتن خودمون ساپورتش میکنیم گفتن مغازه داریم بهش میدیم

اما دروغ

خدایا پناهم باش 
وقتی باهاش ازدواج کردم هزار وعده وعید  دادن که همش دروغ بود مثلا گفتن شریک داییشه مغازه داره .گ ...

خوب اگه ادم دروغگویی بود نباید یه بچه ام به زندگیت اضافه میکردی الان دیگه تو. خودت تنها نیستی مادر یه بچه ای ممکنه اول اشتباه وارد زندگی شدی اما میدونستی و بچه دار شدی اون بچه نمیدونست و اومد تو زندگیت خودت تلاش کن 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )