2777
2789
سلام پسر من 5 ماهش تموم شده از اون پسرهای بدقلقیه که تو بیداری شیر نمی خوره و اصلا هم برای شیر گریه نمی کنه من هم هر 4 ساعت تا 5 ساعت 120 سی سی بهش می دم که خوردنش 1 ساعت طول میکشه یعنی در کل شبانه روز 600 تا می خوره که دکترش میگه خیلی کمه وزن گیریش بد نیست این ماه 500 اضافه کرد ولی چه فایده دو روز دیگه که هوشیارتر بشه همین رو هم نمی خوره دکترش از ماه قبل گفت کمکی رو شروع کنم ولی مقدار شیرش کم نشه بلافاصله بعد شیر هم بدم که هر کاری کردم اولا نخورد بعدش هم اینکه زمان شیر بعدیش یعنی 5 ساعت بعد هم اصلا گرسنه نبود ضمنا اگه بعد شیر می دادم نه تنها غذا رو بلکه شیر رو هم بالا می آورد آخه بدبختی من اینه که مشکل رفلاکس داره و شیرخشک ar می خوره این ماه دکتر میگه باید دیگه با غذا آشنا بشه و هر جوری هست بهش بدی شما به همچین موردی برخوردید؟ بچه هاتون با غذای کمکی هم همون مقدار قبلی شیر رو می خورن؟ چه زمانی بهشون میدید؟ خواهش می کنم جواب بدید
سلام حدیث جون خوبی، نگران نباش خوب می شه، پسر منم کوچیک بود رفلاکس داشت هرچی می خورد بالا میاورد تا اینکه شیرخشک ar رو خورد و خوب شد، حدیث جون 120 تا که می دی بچه دیگه سیر می شه چون شیر خشک دیر هضم، بر عکس شیر مادر بچه دیگه گرسنه نمی شه ، 60 تا بده ولی با زمان کوتاه تر یک دفعه 120 تا نده،60 تا بده بعدش بهش غذا بده ببین می خوره یا نه، اگه نخورد دکتر واسش اشتها آور می نویسه خوب می شه، من پسرم 60 تا شیر می دم دیگه نمی دم تا 2 یا 3 ساعت بعد لا به لاش غذا می دم نگران نباش گلم انشاالله خوب می شه ، هرچی تو نگران و استرس داشته باشی بدتر بوس موفق باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای انگاردخترمنوتوصیف کردی 5ماه ونیمشه فقط توخواب شیرمیخوره اونم شیرخشک ببلاک آی آرمیخوره هرچی قبلش میدادم فقط بالامی آوردفرنی هم دوباردادم بالاآوردنمیدونم چی بهش بدم یاچطوری غذاکمکی شروع کنم براش

سلام دوستان 

تغذیه کمکی درابتدا باید با روزی یک قاشق چایخوری شروع بشه شما در چهار ماهگی به شیرخواری که رفلکس معده داره نباید حجم زیادی غذتی کمکی بدید چند روز اول فقط یک قاشق چایخوری فرنی باید به شیر خوار بدید اون هم فرنی که غلظتش فقط کمی از شیر بیشتر باشه. بعداز چند روز دو قاشق و همینطور تعداد قاشق ها رو بیشتر و فرنی رو غلیظ تر کنید