2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی کلاس اول بودم یادمه یه گربه خوشگل از پشت پنجره اتاقم همیشه صداش میومد کلی براش غذا میدادم و اونم عادت کرده بود ...یبار رفت و دیگه هیچوقت برنگشت ...هرشب منتظرش بودم عادت کرده بودم به بیرون خیره شمو منتظرش بمونم ولی صدای جاروی یه رفتگر و میشنیدم خیلی خوب بود ..چند سال میگذشت و من هرشب باید صدای جاروشو گوش میدادم مثل صدای موسیقی بود و اون سالها به همه میگفتم میخوام رفتگر بشم...یادمه بابام بهم میگفت شغل شریفیه ولی تو باید به فکر دکتر و مهندس باشی...انقدر به بابام گیر دادم که یبار رفتم شهرداری و جارو کرفت برام با لباس.... خیلی خوب بود😢...دلم خواست یبار برگردم به اون زمان😳

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

هرچی دوست داشتم تو بچگی انجام بدم رو انجام دادم واقعا خودمم متعجبم 😂ارزوهام خیلی کم بود شغلم عوض نمیکردم مستقیم جلواومدم هرکاری رو ارزوشو داشتم انجام دادم 😂😂😂

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
متاهل که بشی دو سال بگذره خودت له له میزنی واسه لگدای تو شکمت و گریه های بعدش😊

نه والاه.اندامم خراب بشه که چی.

بچه نمیخوااااام😭😭😭😭

درصورتی میارم که باباش براش پرستار بگیره.من که نمیتونم بشورمش😷😷😷😷💩👶

پس همون بهتر نذاشتن مدل شی، ادم باید درسی بخونه یا شغلی داشته باشه که توش پول در بیاد، اینا میشه هاب ...

الانم شغلی ندارم عزیزم....ولی میخام دخترم مدل شه... اونم شرایطش رو داره. دخترم هروقت بگه که میخاد مدل بشه میگم یه روزی از مدلای ویکتوریا سکرت میشی. بااینکه دخترم تیزهوشان درس میخونه وجزو ۳۰ درصد برتر استان آذر بایجانشرقیه...ولی هیچوقت مخالف مدل بودنش نیستم.

بر عکس من همیشه تصور میکردم مهندس میشم یه شرکت توووپ هم دارم خیلی شیک و پیک میرم سر کار و برمیگردم😍 ...

من هنوزم تصور میکنم وکیل میشم و یه دفتر شیک باز میکنم و برای خودم برو بیایی به پا میکنم.

ولی به نظرم بچه ها عموما میبینن چی توی خانواده ارزش به حساب میاد میرن دنبال اون، اگه توی خانواده ای تحصیلات حرف اول رو‌بزنه بچه ها عموما میرن دنبال تحصیلات، اگه پول حرف اول رو‌ بزنه عموما میرن دنبال پول، واسه همینه که توصیه میشه بازاری ها با هم ازدواج کنن فرهنگی ها با هم، چون دو تا دنیای مختلف میشن ادم ها توی این دو تا گروه