2777
2789

مثلا شوھرم صدبار دستیرہ گاز و مچلونہ میگم بابا گاز ک خود ب خود باز نمیشہ ک بستس دیگ یا ھی نیگا شمع سوار میکنہ ک خاموش نشہ میگم ای وای ای وای ی ربع دیگ خاموش میشہ......

یا خودم ھمیشہ باید پد تو لباس زیرم باشہ بدم میاد لکہ بگیرہ با اینکہ تند تند لباس عوض میکنم.....یا ھروقت برم دسشویی پاھام باید آب بکشم اہ 

★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧                                                                                                     دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟      ممنونم 😘😘

مورد اخریو منم دارم😊

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصن رو مخ نیستم شوهرم رو مخه😊😀

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....

عادت بدم اینه که یکسره دارم همه چی رو میشمرم بدون اینکه هواسم باشه 

یهو به خودم میام میبینم رو عدد هفتصد هشتصدم 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

همیشه دیقه اخر که میخوام در ببندم برم بیرون دستشویم میگیره

مامان منم اینجوری میشه قربونش برم الاهی  

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

با خودم حرف میزنم جک میگم می خندم از خنده غش میکنم😐 همه چیو باید بصورت قرینه و مرتب بچینم😞 بچه ها رو در حد مرگ فشار میدم و بوس میکنم تا روغنشون بچکه😋

من دیگه برای هیچ مرد مریضی گزارش نمی زنم😏اونا پشتشون به جاهای خوب گرمه😏

خودم نخ دندونم را اگه خسته باشم میذارم کنار تخت

شوهرم اوف هزار تا عادت بد داره پوست پاهاشو میکنه می ریزه تو خونه هسته خرماش را می ذاره رو میز دستشویی میره فن را نمیزنه با کفش تو خونه راه میره میوه پوست میگیره پوست هاش رامیریزه تو سینک ظرفشویی و.....