بچه ی کفش دارم طبی هست، یعنی انقدرتوش راحتم که همیشه این پام هست، اما جنسش جیر هست و رنگ سورمه ای ازبس دستمال کشیدم بعضی جاهاش کمرنگ شده، بعد یسال به همون مغازه سر زدم تا یه رنگ دیگشوبخرم اما کلا مغازش جابجا شده ونتونستم پیداش کنم، اسپری کفش هم گرفتم میزنم فقط همون لحظه کاورمیکنه وبعد دوباره پیدامیشه، سرچ کردم برای تغیر رنگ کفش از اکرلیک یامولتی سورفیس استفاده میشه، ولی ندیدم کسی رو جیر یامخمل اینکاروبکنه، بنظرتون این رنگها رومخمل جواب میده؟
نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله
اره من کارم کلا با اکرولیکه برو مغازه هنری رنگ مولتی سورفیس مارک کادنس بخر با ابر رنگ کن فقط اینکه هر بار کفشت خشک شد دوباره رنگ کن کلا باید چند دست رنگ کنی تا خوب بشه قبل از رنگ کردن هم حسابی کفشتو تمیز کن
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"