2777
2789

بچه ی کفش دارم طبی هست، یعنی انقدرتوش راحتم که همیشه این پام هست، اما جنسش جیر هست و رنگ سورمه ای ازبس دستمال کشیدم بعضی جاهاش کمرنگ شده، بعد یسال به همون مغازه سر زدم تا یه رنگ دیگشوبخرم اما کلا مغازش جابجا شده ونتونستم پیداش کنم، اسپری کفش هم گرفتم میزنم فقط همون لحظه کاورمیکنه وبعد دوباره پیدامیشه، سرچ کردم برای تغیر رنگ کفش از اکرلیک یامولتی سورفیس استفاده میشه، ولی ندیدم کسی رو جیر یامخمل اینکاروبکنه، بنظرتون این رنگها رومخمل جواب میده؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشب چوب بزن بعد اکیل مشکی بریز روش عالی میشه

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله

منم دوست دارم یکی از کفشهام رو مشکی کنم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

منم کفش مخمل دارم خیلی دوسش دارم فقط خراب شده یکم .حالا می‌خوام پودر مخمل بخرم با چسب به جاهای خرابش بزنم.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
تو اینستا تغیر رنگ زیاد دیدم انجام بده

نمیدونم چه نوع رنگی باید بخرم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

اره من کارم کلا با اکرولیکه برو مغازه هنری رنگ مولتی سورفیس مارک کادنس بخر با ابر رنگ کن فقط اینکه هر بار کفشت خشک شد دوباره رنگ کن کلا باید چند دست رنگ کنی تا خوب بشه قبل از رنگ کردن هم حسابی کفشتو تمیز کن

مدل کفش رو باید دید

لکش کجاست ؟میشه پاپیون زد بهش یا گلدوزی کرد روشو؟

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
اره من کارم کلا با اکرولیکه برو مغازه هنری رنگ مولتی سورفیس مارک کادنس بخر با ابر رنگ کن فقط اینکه ه ...

دمت گرم، کدومش بهتره مولتی یا اکرلیک؟ نمیخوام براق باشه؟ ضد اب هم هست؟ رومخمل جواب میده؟! کدومش ارزونتر وبه صرفه تره