2777
2789
واقعا اگه جنسیت خاصی مدنظرتونه .تلاش خودتون رو بکنید که بعدش پشیمون نشید من الان بادوبچه دیگه جرات ر ...

دلم میخاد بچه اولم پسرشه اونم فقط وفقط چون خودم داداش نداشتم...ولی بازم راضیم ب رضای خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول خدا

بعدشم چیزایی باطبع سرددرموردموقعی نزدیکی وایناچیزی نمیدونم برودکترراهنمایت میکنه یاتوگوگل سرچ کن

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..

رژیم پسر دار شدم من 

۱ . نخوردن لبنیات یا خیلی محدود کردن 

۲. خوردن قرص ویتامین ای

۳. خوردن هر روز خرما . کشمش . برگه زردالو. موز. تخمه افتاب گردان .

۴.خوردن یکماه تا دو ماه عرق کاسنی یک استکان توسط اقا 

.۵نداشتن عفونت 

۶پیدا کردن روز های تخمکگذاری توسط کیت تخمکگذاری 

۷ خوردن غذاهای نمکی 

۸  بعد اینکه از کیت استفاده کردی و روز های تخمک گذاری معلوم شد تا ۳ روز نزدیکی کنید هر شب 

قبل نزدیکی دوساعت قبل یکو نیم ساعت قبل ده دقیقه تو محلول اب و جوش شیرین بشینید من دکتر گفت میتونی کمی با سرنگ به خودت تزریق کنی از واژن 

نیم ساعت قبل نزدیکی به اقاتون قهوه بدین 

کیسه یخ بزارین روی بیضه هاش و  موقع نزدیکه حتما چند ثانیه زود تر خانوم به ارگاسم برسه و الت تا ته داخل باشه 

زیر خانوم هم یه متکا باشه خودشم سعکن تا بیست دقیقه پاهات بالا باشه همینا خیلی کامل نوشتم 

رژیم پسر دار شدم من  ۱ . نخوردن لبنیات یا خیلی محدود کردن  ۲. خوردن قرص ویتامین ای ۳. خ ...

مرسی بابت توضیحات.لبنیات ک گفتی از چند ماه قبل بارداری نخوریم.

دخترم بدنیا اومد. برا سلامتی فرشته کوچولوم یه صلوات بفرستید. ممنون.
رژیم پسر دار شدم من  ۱ . نخوردن لبنیات یا خیلی محدود کردن  ۲. خوردن قرص ویتامین ای ۳. خ ...

اتفاقا دکتر محتسب توو کرج که همه از ساعت ۵ صبح صف میکشن نوبت بگیرن به دوسته من گفته بوده الت نباید کامل داخل باشه باید همون اولش ریخته بشه .. 

چون y ها سرعتشون بیشتره و زودتر از x ها به تخمک میچسبن 

اما اگه کامل داخل باشه xها قوی ترن اونا میشن 

توو نتم بزنی راجب x و y اینارو نوشته فک کنم

مرسی از اینکه تمام باورامونو کن فیکون کردی 😁😁😁

بخدا راست میگم من چه قبل بارداری چه از بچگی تا الان 

و حتی همین الان هی میگن نمک نخور ضرر داره 

نمک و شور میخورم 

توتفرنگی و موزو خرما و کشمشو هر چی که بگی من میخوردم اونممممم خیلیییی البته از قصد نبودااا 

کلا مدلم از بچگی همینه 

چون اولیشم خارج رحمی بودم با اینکه همه ی ازمایشارو داده بودم و همه چیمون خیلی خوب بودو مسکلی نداشتیم کاسنیم میدادم به شوهرم حتی سیاهدانه 

که دیگه در حد عالی باشیم 

بخدا به اینا نیست 

زن عموم و بکی از دوستام دوتا پسر دارن خودشونو کشتن رژیم گرفتن امپولو قرص و دکترو چیو چی که دختر بشه 

اما باز سومیو پسر باردارن 

منم رژیم گرفتم،دوماهه لبنیات نمیخورم،و هر روز فلفل سیاه و خرما مو موز و سیاه دانه و گرده نخل میخورم،فقط نمیدونم کی اقدام کنم،روز ۱۳یا۱۴،چجوری از کیت استفاده کردی؟

۹/۹/۹۹من به آرزوم خواهم رسید🥰خدایا شکرت
اتفاقا دکتر محتسب توو کرج که همه از ساعت ۵ صبح صف میکشن نوبت بگیرن به دوسته من گفته بوده الت نباید ک ...

اصلا  دلم نمیخواد برم دکتر،فک میکنم ناشکریه،یه دختر گل دارم که نفسم به نفسش بنده،ولی دوست دارم یه پسرم داشته باشم،چیز دیگه ای میدونی بگو عزیزم در مورد پسر دار شدن

۹/۹/۹۹من به آرزوم خواهم رسید🥰خدایا شکرت
منم رژیم گرفتم،دوماهه لبنیات نمیخورم،و هر روز فلفل سیاه و خرما مو موز و سیاه دانه و گرده نخل میخورم، ...

اره من از کیت استفاده کردم سیکل های من ۳۰ روزس ولی روز تخمکگذاریم ۱۶ ۱۷ بود ینی من یه ماه زدم دوتا خط نشو بستم تموم شد و دوباره خریدم زدم  طریقه استفادشم توش هست تقریبا مثل بیبی چکه