2777
2789
عنوان

حال روحی ام خرابه خراب

210 بازدید | 12 پست

سلام دوستان تو این اوضاع نابسامان اقتصادی وًگرانی شوهرم گیر داده ماشین و بفروشه بره روستا رو زمینای پدریش گندم بکاره' اینم بگم هر وقت کاشتیم خشکسالی شد و کلی ضرر کردیم ولی اصرار داره دیونه شدم از دستش 'بخدا از غروب دست چپم حرکت نداره از بس غصه خوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحرفش گوش نکن

بابا من قبلا خعلی بی ثبات بود

ولی الان دیگ جایی نرف مامانم نزاشت وگرن خعلی از این شاخه ب اون شاخه کرد

جلوشو بگیر فقط

نامِه اِی بِه نیمِه گُمشَدِه گور بِه گور شُدَم:اونقَدر دیر اومدی کِه مامانَم دارِه از جَهیزیَم اِستِفاده میکُنِه  
موندم چکار کنم هر چه ضرر قبلیاشو به یادش میارم میگه امسال فرق میکنه سال خوبیه واااای که نفرت دارم از ...

خب میتونی به جای ساز مخالف یجورایی باهاش همکاری کنی و کنارش باشی..

مثلا بهش پیشنهاد کنی بیاین رو یه چیزی سرمایه گذاری کنین که پول کم برای شروع و سود زیاد داشته باشه...آب کمی هم بخواد یا.....

یجورایی مدیریت کارو زیرزیرکی بگیر دستت

البته با زبون چرب و نرم نه دعوا و لجبازی

خب میتونی به جای ساز مخالف یجورایی باهاش همکاری کنی و کنارش باشی.. مثلا بهش پیشنهاد کنی بیاین رو یه ...

ای خواهر اینجا همه رو گندم سرمایه گذاری میکنن اونم پنجاه پنجاس کافی یماه بارون نباره دیگه تموم

بعدم منکه از کشاورزی چیزی نمیدونم😩

ای خواهر اینجا همه رو گندم سرمایه گذاری میکنن اونم پنجاه پنجاس کافی یماه بارون نباره دیگه تموم بعدم ...

چیکار به بقیه دارین،این همه آدم که بدون داشتن تجربه با مشورت و یه سری آموزش یه کاری رو شروع میکنن و خداروشکر نتیجه خوبی هم میگیرن،شماهم یکیش

آنقدر ناامید نباش خواهر……