2777
2789

میخوام باهاتون درددل کنم 

یه نفر رو دوست دارم اما خیلی اذیتم میکنه 😢 باکاراش همیشه قلبمو میشکنه بارها ترکم کرده و دوباره برگشته ... منم چون دوستش دارم دوباره قبولش میکنم 😭 اما هربار دلم میشکنه 

آخه من به کی بگم... کسی رو ندارم که بتونم اینجوری باهاش درددل کنم ... 

چجوری یکبار برای همیشه از زندگیم بیرونش کنم ؟! میترسم نتونم با دوریش کنار بیام و به جنون برسم 😢 

همیشه شک دارم که بهم خیانت میکنه 😭 دوستام میگن این رابطه از پایه به درد نمیخوره 

راست میگن با اینکه خودش اول از من خوشش اومد و اومد جلو ، من سرم به کار خودم بود ،اومد منو وابسته کرد و حالام قلبم تیکه تیکس 😢😢

اروم اروم باهاش كات كن، يه دفعه باهاش قطع رابطه كني بهت فشار مياد و ممكنه دوباره بركردي پيشش، هر روز پيامات و زنگاتو كم كن و اخر سر قطع كن، بهت فشار نمياد و باهاش كنار مياي، چون اين رابطه واقعا بي فايده س

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش. نده. دوست داشته باشه میادمیگیرتت نداشته باشه بگو برو ب درک اینهمه عشقشون رف هنوز زنده ان بهتره بره تاباشه ازت سواستفاده کنه. ببخشیدها درس مثل دستمال

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم

نترس عزیزم هیچکی بعد از رفتن عشقش نمرده و به جنون نرسیده,شمام مثل ما دیوونه نمیشی کنار میای بعد مدتی

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    
ازمجردیت لذت ببر ونهایت استفاده روبکن دل هم به این مسائل نبند پیشرفت کن ودرآخر یه عشق که لیاقتت روداشته باش رو تجربه کن یکی که ازلحاظ مادی و اجتماعی درشانت باشه من الان آرزو میکنم کاش مجرد بودم ویکی این حرفارو بهم میفهمند 

بعدازازدواج همه چی کمرنگ میشه مشکلات یواش یواش خودشونشون میده اونوقته که پشیمون میشیم و میگمکاش انتخاب درستی میکردیم 

خدایا اطرافیانم را غرق خوشبختی کن

عزیزم روی عزت نفس ات کار کنی طبیعیه هرکسی ب همدم نیاز داره ولی حتی زن های متاهل هرچند شوهر محشری داشته باشن ولی اجازه نمیدن ک شوهر حتی بهشون بگه تو !!!! سعی کن روی عزت نفس و اعتماد بنفست کار کنی و بیشتر عقلانی پیش بری هیچ کس حق شماتت شما رو هم نداره ...پس قوی محکم ب خودت اهمیت بده و نزار کسی بی اهمیتی بهت کنه چ برسه ب توهین 

ای بابا من چند سال فک میکردم نمیتونم با دوریش کنار بیام و بخاطر قانون جذب گول خوردم که اره میشه درستش کرد و رسید خودمو سالها گول زدم چش باز کردم دیدم سی سالم شده اونم منو مسخره خاص و عام کرد با اینکه فک میکردم نمیتونم کات کنم اما کات کردم تو عمرم نمیتونستم بلاکش کنم اما بلاکش کردم فک میکردم برمیگردم سمتش اما برنگشتم و از بلاکم درش نیاوردم فک میکردم نمیشه فراموشش کنم اما کم کم گفتم خودتیو خودت خودت پاشو از نو بساز مگه قبل اون چجوری زندگی میکردی همونجور برگرد عقب قانون جذبو انداختم دور وارد واقعیت شدم چشممو باز کردم دارم واقعی زندگی میکنم رو ارزش گذاشتن برا خودت کار کن عشق واقعی دو طرفه ست اینا فقط وابستگیه کاذبه مثل خوردن اب دریا که تشنه ترت میکنه و کاذبه

فقط یچی میگم اگه خواستی فقط فکرکن بهش هیچ کس بد رفتن دیگری نمرده دیگه از پدر مادر عزیز تر تو دنیا که نیست خدایی نکرده زبونم لال ادم از دستشون میده نمیگم فراموش میشه نه ولی عادت میکنه به زندگی عادی ادامه میده این که دیگه پسر مردمه

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺