2777
2789
عنوان

مامانای تیر ۹۸

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 133 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا چیزی نگفته .فقط رفتم دکتر ازمایش و سونو نوشت .بعد سونوگرافی میگن معمولا .ولی خودم حساب کردم حدو ...

نمیدونم چجوری حساب میکنن رفتی بهم خبر بده حتما

خرم  آن روز کز این منزل ویران بروم....

سلام من پریودی هام نامنظم ماه قبل 24 مهر پریود شدم

21 ابان از بتا دادم 33

23 عصر مجدد از دادم 180 

فردا هم مجدد تیتر دارم برام دعا کنید خارج رحمی نباشه

برای سلامتی نی نیم یک صلوات لطفا بفرستید 😍😍😍 ممنونم

سلام دوستان منم اخرین پریودم سوم مهر بوده دکتر دیروز بهم گفت هفت هفته و دو روزمه برم سونوی قلب ..ولی سونو گفت پنج هفته و چهار روزمه و فقط ساک رو دید..یعنی 13 روز اختلاف بین سونو و پریود ... خیلی میترسم ..البته دکتر گفت احتمالا لقاحت دیر بوده ..توروخدا دعام کنید دو هفته دیگه باید برم سونو 

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
سلام دوستان منم اخرین پریودم سوم مهر بوده دکتر دیروز بهم گفت هفت هفته و دو روزمه برم سونوی قلب ..ولی ...

عزیرم الان نگرانی خیلی زیاد داریم من سر پسرم سال۸۶هیچکدام از انومالی غربالگری وام تی واینا نبود بی بی زدم مثبت بود بعد یه از دادم دو‌ماه بعدم رفتم سنو الان اگاهیا بالا رفته نگرانیا زیاد شده

سلام دوستان منم اخرین پریودم سوم مهر بوده دکتر دیروز بهم گفت هفت هفته و دو روزمه برم سونوی قلب ..ولی ...

نگرانی از خودت دور کن یا میشه یا نمیشه دقیقا دو‌حالت بیشتر نداره استرس زیاد خوب نیست