2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک من

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه امپول هورمونی نزدی بله بارداری اگه زدی که هیچی. انشالله که بارداری. من بی بی چکم از ابن خیل ...

ممنون نه هیچ آمپولی نزدم ،فقط قرص آهن و فولیک اسید خوردم

انشالله که باردار باشی عزیزم.. برای منم دعا کن.. دو ماه اقدام کردم.. هنوز که نشدم.. خیلی استرس دارم

برو چکاپ و سونو رحمی بده گلم و در نهایت تست اسپرم همسرت

پس مبارکه عزیزم. بارداری. انشالله بارداری راحت و بی ویاری داشته باشی. و زایمان راحت.

ممنون من هیچی سر در نمیارم اصلا نمیدونم باید چکار کنم کی برم دکتر کدوم دکتر برم 

برو چکاپ و سونو رحمی بده گلم و در نهایت تست اسپرم همسرت

خودم سونو رفتم روز 14 ام. دکتر گفت همه چیزت خوبه. شوهرمم آز داده.. تحرک اسپرم 49 درصد بود. دکتر گفت بالای 60 بهتره!!!!! حالا ویتامین ای بهش داد و قرص پنتوکسی.. واقعا تحرک 49 کمه!!!!! ؟؟؟

میان آرزوی تو و معحزه خدا دیواری ست به نام اعتماد
ممنون من هیچی سر در نمیارم اصلا نمیدونم باید چکار کنم کی برم دکتر کدوم دکتر برم 

عزیزم مبارکه,علایمی هم داشتی؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏