2777
2789
هيچي فقط xp😅 شوخيدم ١٠عاليهه👍👍😍

میشه بگی لب تاب چه کارایی هایی داره. 

سلام عشقولیا... میشه برای سلامتی خونوادم وعشقم و فرزندم یه صلوات هدیه کنین 😘😘😘همون لولو ام کاربریم ترکید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره اگه سیستمت میکشه و جون داره ۱۰ نصب کن که خیلی بهتره

من هیچی از لب تاب نمیدونم یکی داریم فقط بلدم روشنش کنم😭😭😭😭

سلام عشقولیا... میشه برای سلامتی خونوادم وعشقم و فرزندم یه صلوات هدیه کنین 😘😘😘همون لولو ام کاربریم ترکید. 
از کجا اوردی

قبلا از تلویزیون که تبلیغشو میکرد خریده بودم اموزش کل کامپیوترو داره همراهش نصب و اموزش 8 و 10 رو هم داره.اسمشم پویانه خیلی وقت بود ک خریدمش 2ساله ولی تازه شروع کردم یاد بگیرم

همه ميگن كامپيوتر خيلي بهتر عمرشم از لب تاب بيشتره ولي بنظر خودم كه لب تاب بهتره حمل و نقلش اسونتره ...

من فقط بلدم روشنش کنم خوشبحالتون ک سر درمیارین

قبلا از تلویزیون که تبلیغشو میکرد خریده بودم اموزش کل کامپیوترو داره همراهش نصب و اموزش 8 و 10 رو هم ...

خوب کردی خریدی منم باید حتما بخرم

خب عزيزم برو كلاس كامپوتر خود منم رفتم كلاس كامپيوتر

شوهرم اجازه نمیده

ببین خب مصلمه(مسلمه-مثلمه)هر چی ورژن بالاتر میره نقاط ضعف ها کمتر میشه و ایرادات ورژن قبلی حل میشه من بهت ۱۰ رو پیشنهاد میکنم کار باهاش راحت ترم هست

من قهرمان زندگیمو تو آینه میبینم💎
نمیخواد بری خب منم میخواستم برم چون بچه دارم شوهرم گفت از این چکیجه ک داشتیم استفاده کن

قیمتش چقد بود عزیزم