2777
2789
عنوان

مامانا بدویید پریود 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 19 پست
عزیزم سلام خوبی ....منم باردارم ومیخوام واسه کنکور بخونم وپرستاری مدنظرمه شرلیطم مثع پارسال شماست می ...

آهان یه چیز دیگه هم بگم

الان پرستاری هم رتبه ی خوبی میخواد

سعی کن همه چیزو بخونی

اگه خودت نمیتونی برنامه بریزی 

برنامه کانون چیز خوبیه 

من آزمون های سنجش رو شرکت کردم ولی کانون چون دوهفته یه باره بهتره 

البته سوالای سنجش به کنکور نزدیکتره

فقط یه سری مباحث رو میتونی حذف کنی

ولی هییییچ درسی رو حذف نکن

اگه خواستی بهت میگم از هردرس چی رو میتونی حذف کنی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

والا هرکس شرایطش فرق میکنه من ویار نداشتم و سبک بودم ولی درکل اولا یه اراده قوی میخوای دوما تلاش ...

مرسی عزیزم ک جواب پستمو دادی..... اره واقعا شنیدم ک نی نی باهوش میشه.... 

من پایه ام متوسطه 

یه مشورت بنظرتون درسامو تا اخر اسفند میشه تموم کرد و فروردین واردیبهشتم بزارم واسه جمعبندی و مرور اخه احتمالن یا اواخر اردیبهشت یا اوایل خرداد زمانه زایمانمه.  .. 

راستی منم ویار ندارم ولی خب یکم خوابالو شدم 

شما چن ساعت درس میخوندید؟؟  چن ماهه درس هارو تموم کردید

خدایا سپاسگذارم لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نی ام بفرست ممنونم اجرتون باامام رضا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان یه چیز دیگه هم بگم الان پرستاری هم رتبه ی خوبی میخواد سعی کن همه چیزو بخونی اگه خودت نمیتونی ...

ازمون ک نمیتونم برم😢میدونی عزیزم شرایطمون یکم سخته.. حتی کتاب تست هامم کامل نیست چن وقت پیش تاپیک زدم ک کسی ک  کنکور قبول شده اگه داره کتاباشوبهم امانت بده وپسشون میدم بعدش.. یه کاربرگفت من کمکت میکنم وکتابارو میدم بهت ولی هرچی بهش پیام میدم جوابمو نمیده منم دیگه بهش پیام ندادم.... دیگه شوهرم گفت فعلا با این کتابات سر کن سرفرصت بقیشونو برات جور میکنم😌

اره اگه زحمتی نیست حذفیاتو بهم بگو مهربونم 😘😘

خدایا سپاسگذارم لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نی ام بفرست ممنونم اجرتون باامام رضا
ازمون ک نمیتونم برم😢میدونی عزیزم شرایطمون یکم سخته.. حتی کتاب تست هامم کامل نیست چن وقت پیش تاپیک ز ...

من پنج سال پشت کنکور موندم

برای همین ساعت مطالعم زیاد مهم نیست

اشکال نداره که آزمون ندی

فقط کنکور های سال های قبل رو حتما بخون 

بزار تا یکم مدل درس خوندنم رو بگم

البته هرکس شیوه خودشو داره

من تا روزای نزدیک به کنکور هم درس جدید میخوندم پس زیاد تموم کردنشون تا عید برات مهم نباشه

من از برنامه راهبردی کانون که از سایتشون گرفتم الگو میگرفتم و درس میخوندم 

یک ماه آخر رو که معمولا توی ماه رمضون بود هرروز یه کتاب رو مرور کردم البته اگه تموم کردی سه روز یه بار کنکورهای قبل رو بزن و بینش کتابها رو مرور کن

ده روز آخر هم هر درس رو یه بار مرور کردم

مثلا یه روز کل ریاضی یه روز کل ادبیات و ....

اینکه کتاب تست نداری زیاد مهم نیست

فقط کتاب درسی رو تا میتونی بخون

روز ثبتنام دانشگام، شوهرم از یه نفر که پزشکی قبول شده بود پرسید که چطور درس خونده

اونم گفته بود از روی کتاب درسی زیست حدود 90 بار مرور کرده بوده

خلاصه بچسب به کتاب درسی ها

منم زیاد میخوابیدم ولی مهم نیست ساعت های بیداری ت رو زیاد بخون

فقط تلاشت رو بکن که تا قبل از زایمانت درس ها رو تموم کنی

برنامت رو توی کاغذ بنویس و اجرا کن

سایت و کانال هایی هم که واسه کنکور کمک کنن زیاده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

اینم یکیش:👇

گروه مدرسان دانشگاه صنعتی شریف در یک اقدام خداپسندانه و در جهت گسترش عدالت آموزشی تصمیم گرفته‌اند که دروس دبیرستان را تدریس و فیلم‌برداری کرده و بطور رایگان در اختیار دانش‌آموزان سراسر کشور قرار دهند.

دانش‌آموزان می‌توانند جلسات هر درس را دانلود کرده و در منزل معلمی در کنارخود داشته باشند،لطفاً این هدیه را از طرف من به فرزندان خود تقدیم کنید. لینک آن را در تمام گروه‌ها منتشر کنید تا فرزندان این مرزوبوم از شر بسیاری از مؤسسات آموزشی که فقط به فکر جیب خود بوده، به عناوین مختلف و به بهانه کنکور پول مردم را بالا می‌کشند،کمی هم شرافت را ضمیمه کار خود کنند.

https://sanatisharif.ir/