2777
2789

پسرم تک فرزندهدوتوخونه تنهاس اگه بچه هاتونو مهد نذاشتین چطوری روزشونو سپری کردن چه بازیهایی باهاشون انجام میدادین یانه لازمه حتما برن مهد من پسرم نیمه اولیه وسال ۹۹باید بره پیش دبستانی الان سه سال ونیمشه چندروز گذاشتمش مهد اما مربی عذرشو خواست وگفت مفهوم مالکیت رونمیدونه ومیاداینجا خوراکیای بچه هارومیگیره یابدون اجازه به وسایلای اینو واون دست میزنه یامیرسر میزکامپیوتر گفتم شاید ازاین سن زود بوده فرستادمش مهد؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین سن سه سالگیه پسرم و 2ساله بود دو روز در هفته فقط میزاشتم سه سالگی تا الان هر روز خیلی تاثیر د ...

اخه مربیش گفت شیطونه وبه همه چی دست میزنه گفت خودت یه مدت توخونه باهاش کارکن که قبل دست زدن واینا اجازه بگیره بعد بیارش همش سه چهار روز رفت واقعا نگرانم 

اخه مربیش گفت شیطونه وبه همه چی دست میزنه گفت خودت یه مدت توخونه باهاش کارکن که قبل دست زدن واینا اج ...

خودت کار کن روش چون سنیه که دیگه باید درک کنه ولی مربی هم میتونست همینا رو آموزش بده چرا نکردن

اونوقت مثل پسرمن کنجکاونیست یا وسایل بچه های دیگه رودست بزنه واینا

مثلا از کلاس میومد بیرون اوایل بلد نبود باید بشینه

چ مهدی بوده پس ک بردیش خب با بازی باید یاد بده ب بچه. بنظرم مهدشو عوض کن

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
دقیقا انگار بی حوصله وکم سواد بودن

مگه بچه رباته ک هرچی مربی بگه چشم بگه, بالاخره هرچی کوچیکترن بیشتر باید وقت بذارن پس واسه چی شهریه کوچولوها بیشتره

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️