2777
2789

چند تا نکته میگم بعدم دستورش که خودم تا حالا صد بار کیک باش پختم میزارم

1. حتما درجه فر روی 180 درجه باشه و یک ربع تا بیست دقیقه قبل حتما روشن باشه.

2.قالب کیک را جوری انتخاب کنید که دو سوم مواد کیک حجمش را بگیره و یک سومش خالی باشه برای پف کردن اگر قالب تون کلش پر مواد بشه کیک پف نمیکنه.اگرم خیلی ته ظرف باشه و روش کلی کلی باشه بازم پف نمیکنه.

3. در فر را نیم ساعت اول پخت کیک اصلا باز نکنید پف کیک میخابه

4.بعد پخت کیک فر را خاموش کنید و تا یک ربع کیک توی فر باشه تا پفش خراب نشه

5.قبل قاچ کردن کیک بزارین دو سه ساعت کیک خوب سرد بشه و گرنه خورد میشه

6 .برای این دستور اگر همزن ندارین با دستم میشه هم زد

7.این دستور حدود ده تا کاپ کیک میده اگر قالب دارین یه کیک در حد قالب پنج تخم مرغی میده

8.ارد مورد نیاز ارد سه صفر هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر معمولا رو چند دقیقه بزاریم با دمای180

بیست دقیقه فر را گرم کن بعد  من زمان تقریبی پختم پنجاه دقیقه تا یک ساعته با یه چنگال به مرکز کیک فرو کن بعد چهل و پنج دقیقه اگر چسبید بزار یه پنج دقیقه بمونه بعد چک کن

یه سوال با اجازه استاتر میپرسم ، چطوری کیکو از قالب ژله ایی درمیارید؟؟

خیلی راحته ته قالب را چرب کن بعد که از فر درومد دوساعت بزارش کاملا خنک بشه بعدم ته قالب و به بالا فشار بده میاد بیرون فقط روغن کمی بیشتر چرب شدن بریز

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز