چند تا نکته میگم بعدم دستورش که خودم تا حالا صد بار کیک باش پختم میزارم
1. حتما درجه فر روی 180 درجه باشه و یک ربع تا بیست دقیقه قبل حتما روشن باشه.
2.قالب کیک را جوری انتخاب کنید که دو سوم مواد کیک حجمش را بگیره و یک سومش خالی باشه برای پف کردن اگر قالب تون کلش پر مواد بشه کیک پف نمیکنه.اگرم خیلی ته ظرف باشه و روش کلی کلی باشه بازم پف نمیکنه.
3. در فر را نیم ساعت اول پخت کیک اصلا باز نکنید پف کیک میخابه
4.بعد پخت کیک فر را خاموش کنید و تا یک ربع کیک توی فر باشه تا پفش خراب نشه
5.قبل قاچ کردن کیک بزارین دو سه ساعت کیک خوب سرد بشه و گرنه خورد میشه
6 .برای این دستور اگر همزن ندارین با دستم میشه هم زد
7.این دستور حدود ده تا کاپ کیک میده اگر قالب دارین یه کیک در حد قالب پنج تخم مرغی میده
8.ارد مورد نیاز ارد سه صفر هست