2777
2789
عنوان

چرا بچه ام گریه میکنه؟

184 بازدید | 22 پست

دخترم دو ماه و ۸ روزشه، چند وقتیه (حدود یه هفته) که بعد شیر خوردن تا میگیرمش بالا که آروغ بزنه گریه میکنه و تا میارمش پایین آروم میشه، ًضربه ای چیزی هم نخورده که بگم دردش میگیره، کسی میدونه چرا اینجوری میکنه؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرشو بذار رو شونه ت آروم بزن بین دو کتفش.اگر اونجوری نمیایسته دمر بذارش رو پاهات همینطور که چهارزانو نشتی آروم بزن پشتش.احتمالا کولیک داره.سعی کن غذاهای نفاخ نخوری.

سرشو بذار رو شونه ت آروم بزن بین دو کتفش.اگر اونجوری نمیایسته دمر بذارش رو پاهات همینطور که چهارزانو ...

اره دمر که میذارمش کمتر گربه میکنه، اااا پس کولیک داره! چون هر رور از عصر تا اخر شب هم گریه میکنه

اره دمر که میذارمش کمتر گربه میکنه، اااا پس کولیک داره! چون هر رور از عصر تا اخر شب هم گریه میکنه

ی قطره کولیک ایرانی و ارزون هم هست بگیر بهش بده ب مقدار وزنش هر یک کیلو یک قطره من که دخترم  ۲۴ ساعت همین بود ۶ ساعت ی بار میدادم بهش.سعی کن خودتم غذاهای نفاخ نخوری.

بعدم وقتایی که اینجوری میشه یا دمر بگیرش و پشتشو ماساژ بده یا مثل مشک دوغ اروم اروم بالا و پایینش کن یا صداهای ریتم دار مثل سشوار یا تلویزیون روشن یا ششش اینا ارومش میکنه.