من مسیر کوچه علی چپ را خوب بلد شده ام : نه بحث میکنم ؛ نه منت میکشم ؛ نه تسلیم میشوم ؛ سرم را پایین می اندازم و کار خودم را میکنم ! اگر ببینم جایی به شخصیت و ارزشم توهین می شود بدون هیچ حرف و کنایه ای کنار میکشم . دیگر حتی به رفتارهای دیگران ذره ای اعتنا نمیکنم دلیلی ندارد برای اشتباهات و خطاهای آنها آرامش من خراب شود .. به درک که چه فکری راجع به من می کنند فکر آنها مرا خوشبخت نمیکند من برای چیزهایی که به من مربوط نیست وقتم را هدر نمی دهم . "زمان" و " افکار "من با ارزش ترین داشته های من در زندگیست به هیچ قیمتی از آنها نخواهم گذشت .. من نیامده ام بحث کنم ؛ حرص بخورم .. من به این جهان آمده ام که شاد و قدرتمند باشم ؛ من نیامده ام" غصه ی بی لیاقتی دیگران را بخورم ..."
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
يكي از همكارام ٣٨ سالگي ازدواج كرد با يه مرد پولدار الان هم خارج از كشور زندگي ميكنن
اون بنده برگزیده بوده😁
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
خدایا سپاسگزارم برای هرروزم هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی