2777
2789
حتما رفته من همیشه خیلی میترسیدم ولی الان از بس موش دیدم شجاع شدم خونه ما تو ساختمون با پدرشوهرمو ای ...

یا خدااا چه جرعتی😢😢اره منم خوندم تو نت که استخون نداره از سوراخهایی به قطر مداد رد میشه...😢

حتما رفته من همیشه خیلی میترسیدم ولی الان از بس موش دیدم شجاع شدم خونه ما تو ساختمون با پدرشوهرمو ای ...

تازه اگه راه ورود خروج پیدا نشه دوباره حتمی میاد اخهههه از کجااااا اومده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدااا چه جرعتی😢😢اره منم خوندم تو نت که استخون نداره از سوراخهایی به قطر مداد رد میشه...😢

اره بابا زیاد دیدم سقف تو پذیرایی یکم حالت باز داره تا اونجا میان نمیدونم اونجا میرن چیکار چسب گرفت باز دوباره اومده یکی دیگه همیشه میگن موش خونه های کثیف میرن من واقعا تمیزم خیلی ولی تا حالا تو اشپز خونه یا اتاقا نرفته خدارو شکر که اگه بره خودمو اتیش میزنم

وقتی سوراخ نباشه جایی کجایه خونه میره 😣😣یه درز که شک داشتنو زیرش فضله اون منطقه پیدا کردن سیمان کر ...

حالا چرا عصبانی?! بیا بزن.

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

خونه متدر شوهرم که هفته ای یکی میگیره اخه درسون باز تو هوا گرمه از در میرن موش تا جای پودر هس تو لباسشویی اونجا میرفت مادرشوهرم میدید نمیکشت هاا میگف گناه داره این حیوونه دیگه تا جای اپن همه رو پر فضله بود اععع

نه بابا این چه حرفیه....ببخشید لحن تایپم شاید تند بود...بی منظور بودم 

خواستم یکم از حالت ناراحتی در بیایی.هنوز که ندیدیش بابا.الان غصه خوردنت چه فایده ای داره?! الان الکی خودتو عذاب نده.

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
خواستم یکم از حالت ناراحتی در بیایی.هنوز که ندیدیش بابا.الان غصه خوردنت چه فایده ای داره?! الان الکی ...

قربونت اپارتمان مث خونه مشترکه😢😢وقتی تو جرزو پر کردن اون توومونده حتمی میاد سمت ما دیکه اخه نکشتنش😢😢اخه با وجود اینهمه کابینت اصلا میشه مگه پیداشون کرد