2777
2789
ن سیمان خیلی سفته طبقه ی چندن؟ طبقه همکف داره ساختمونتون؟ از در ورودی اومده تو  یا از سقف؟

قبلا خیلی وقت پیش تو پارکینگ یه بچه موش مرده دیدم انگار رفته باشه زیر ماشین زیاد جدی نگرفتیم😢😢البته چند ماهی میشع ها....یهو دو روز پیش شنیدیم این شده...نه همکف نداره ...نمیدونم😢😢از کجا اومده....من میگم نکنه از فاضلاب بیاد؟؟یا در تراس از زیرش یا .. نمیدونم...میگف رو اسپلیت بالاش دید یهو گرخید😢😢

گذاشتن دو روزع ولی پیدا نشد😢امکان داره تو سوراخهایی که سیمان کردن مونده باشه😢ازون تو میتونه بیاد ت ...

نگران نباش.دیوار های مشترک مابینتون رو چک کن.ببین درزی چیزی نداره.یااز پنجره ها.پنجره ها رو اگه باز میکنی توری بکش.موش زیاد فضله داره به محض دیدن برو چسب بخر

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گذاشتن دو روزع ولی پیدا نشد😢امکان داره تو سوراخهایی که سیمان کردن مونده باشه😢ازون تو میتونه بیاد ت ...

اگه از این گنده ها بوده که دخلتون اومده  اونا تموم جارو خالی میکنند سیمانو از بینمیبرند

اگه از این گنده ها بوده که دخلتون اومده  اونا تموم جارو خالی میکنند سیمانو از بینمیبرند

یا خداااا😢😢حالم بد شد نههههه جدی میگی؟؟میگف قبل اینکه سیمان کنیم توش غذای مسموم چیه گذاشتن یعنی نمیخوره بعد بمیره😢😢

میگن خونرو خوردن پیدا نشد😢😢

فعلا خودتو ناراحت نکن.شاید فرار کرده رفته جایی دیگه.خودت هر روز تو کمد و اشپزخونه و قسمت لحاف تشکاتو چک کن تا خیالت راحت باشه.بعدشم موش یه بوی خاصی داره بیاد تو خونه میفهمی.

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
نگران نباش.دیوار های مشترک مابینتون رو چک کن.ببین درزی چیزی نداره.یااز پنجره ها.پنجره ها رو اگه باز ...

نمیدونم احساس میکنم خونه ماهم پیداش شه😢😢اخه اون میگف سوراخی نداشتن یهو پیداش شد تو خونه....الانم که گم شده پس حتمی تو ساختمون ماهم پیدا شه😢

یا خداااا😢😢حالم بد شد نههههه جدی میگی؟؟میگف قبل اینکه سیمان کنیم توش غذای مسموم چیه گذاشتن یعنی نم ...

انشاءالله که از بین رفته باشه تاحالا نگاکنند ببیند صدای خس خش از وسط دیوار نمیاد اونا وقتی دیوارو میخوان تخریب کنند صدای دندوناشون میاد

فعلا خودتو ناراحت نکن.شاید فرار کرده رفته جایی دیگه.خودت هر روز تو کمد و اشپزخونه و قسمت لحاف تشکاتو ...

وقتی سوراخ نباشه جایی کجایه خونه میره 😣😣یه درز که شک داشتنو زیرش فضله اون منطقه پیدا کردن سیمان کرد توشم ازین غذای سمی ریخت امکان داره بمیره😢الان اگه موش پیدا نشه به اون بزرگی یعنی کجاست😕

انشاءالله که از بین رفته باشه تاحالا نگاکنند ببیند صدای خس خش از وسط دیوار نمیاد اونا وقتی دیوارو می ...

من تو نت سرچ کردم نوشته بود دندونایه فوق العاده قوی دارن که یه اهنم مقاومه اسفالتو میجوعن😕😢اینکه بتنه😢😢سیمانه

میگم صدای فعالیتشون میاد خب همه جا که ساکت باشه متوجه میشند

اونا که دو روزه پیداش نکردن ....لابد شبا میاد بیرون و انقد زرنگه تو تله نمیافته ....اون جثه ای که این میگف😑😕

وقتی سوراخ نباشه جایی کجایه خونه میره 😣😣یه درز که شک داشتنو زیرش فضله اون منطقه پیدا کردن سیمان کر ...

حتما رفته من همیشه خیلی میترسیدم ولی الان از بس موش دیدم شجاع شدم خونه ما تو ساختمون با پدرشوهرمو اینا س رو پست لومسون پرن ه داره از لونجل موش زباد میاد من بالاس حموم خونم یکم باز هس از وسظشم لوله رد شده بک روز دیدم ثدا خشخش میاد وقتی دبدم پر فضله چسب گراشتم زود گرفت در ضمن موش میگن استخون نداره از حاهایی که فکرشو نمیکنی رد میشه