2777
2789

ازنظر دینی نمیدونم ولی دور از انسانیته.....ولی درکل تا چه توقعی باشه اگه کم وکوچیک باشه اشکالی نداره ثوابه ولی اگه به زندگی شما لطمه بزنه فک نکنم جایز باشه 

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

كم نه دائمي ، من اهل ثواب و كمك هستم امااينا همهاز برادر بزرگ انتظار ندارن و همسرم هميشه... چون با م ...

عزیزم شما بیشتر باید بایه مشاوره صحبت کنی....من که از جرئیات زندگیت چیزی نمیدونم ولی اسلام میگه خدمت به پدرومادر ثوابش بیشترهرکاریه....دوست داشتن هم بحثش جداست بیشتر باید شوهرتون تلاش کنه تا رابطه هاتون بهترشه

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن