2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول که ببین دلیلت انقدر محکم هست که بری یا نه دوم اینکه اگر قراره بری ونیاد دنبالت و خودت برگردی که دیگه کاملش میکنی  یعنی به تمام معنا خودتو خرد میکنی پس نری بهتره

خونه واسه خانوم خونس..و این ی اشتباهه ک خونتو ول کنی و اینکه ول کنی بری بعدا شوهرت میتونه بگه خونشو ول کرد رفت...عاصیش کن اون بره😄😄😄

واسم ی صلوات میفرستی؟؟😍😍😍ممنونم دووستم
خیلی دعوا کردیم ولی من چون حامی نداشتم از خونه نرفتم امروز دیگه مادرم اینجا بود دید خودش گفت بیا خون ...

حامله هم هستي حساسي.دوستم بين خودتون با زبون خوش و سياست حلش كنيد،برات دعا ميكنم

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....
هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت خونت ترک نکن

اخه خیلی پررو شده امروز جلو مادر منو خرد کرد هرچی خواست به من و مادرم گفت الان میگه این بی کس و کاره که مادرش نبردش اینطوری کردم به من باردار حمله کرد بزنه منو مامانم نذاشت 

بزرگترین اشتباهه.

باردارم‌که هستی نزدیک زایمانته.نیاد سراغت دست از پادرازتر باید برگردی خونه.

بمون تو خونت با مشکلات مبارزه کن و قبل بدنیا اومدن بچت حلشون کن.

چون اگه الان حل نشن بعد اومدن بجه بزرگتر میشن

با هم مهربان باشیم