مگه میشه جواب ندم کتک کاری میشه کاش یکی یه راهی بلد بود به من بگه بتونماینو از دلم پاک کنمبعدش دیگهراحت بهش بی محلی میکنم از تنهایی همش به این پناه میبرم هر بدی در حقم کنه میبخشم خیلی بده خیلی
چرا بچه دار شدی آخه😢😢😢😢بابا جان مشکل دارید اول مشکلو حل کنید بعد بچه دار بشید تقصیر بچه چیه ......بعدم چه بری چه نری چون میدونه الکیه کاملا هیچ چیز تغییر نمیکنه..قول میدم بری هن حتی سراغت نیااد
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
غلط کرده دست بهت زد خودتو بزن ب غش وضعف زنگ بزن اورژانس برو پزشکی قانونی بذار بترسه ببینم مرده دیه اتو بده😒😒😒😒😒
از خونه ات بری باید پی طلاق رو ب تنت بمالی چون خیلی از مردا نمیان دنبال زناشون
تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼
مگه میشه جواب ندم کتک کاری میشه کاش یکی یه راهی بلد بود به من بگه بتونماینو از دلم پاک کنمبعدش دیگهر ...
من ی راه دارم
ی ختم زیارت عاشورا حق شناس بگیر مطمئن باش خدا خودش برات درست میکنه یا درست میشه یا مهرش از دلت میره طلاق میگیری راحت میشی نت سرچ کن شیوه اش بیات یکم سخته ولی ارزششو داره
تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼
ولی من مخالف قهر کردن نیستم اول با پدر ومادرت هماهنگ کن که میخوای قهر کنی برو خونه بابات اینم اومد پدرت محکم باهاش اتمام حجت کنه توام شرط ها وشروطتو بگو