2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا جواب بدید😢

300 بازدید | 27 پست

سلام خانوما کیت تخمک گذاری من روز اول یه هاله افتاد روز دوم پررنگ شد روز سوم یه خط پررنگ و یه صورتی افتاد الانم یه خط صورتی و یه هاله افتاد ینی چی تخمک گذاری انجام نشده یا شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ببخشید میتونم یه سوال بپرسم تلگرامتون وصله خانوما؟

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

چرا گلم ینی تخمک گذاریت انجام شده

فک کنم دیشب بوده تخمک گذاریت

ولی امشبم اقدام کن زمان خیلی خوبیه 😍 ایشالا بره اون بالا و نی نی شه دیگه هم نیاد پایین تا 9 ماه دیگه😍😍

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
کسی نیست جواب منو بده

شده دیگه ببین میگن روزای تخمک گذاری بدن داغترازغش حد معموله

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

منم تاحالا از کیت استفاده نکردم ولی میدونم علائمش بالا رفتن دمای بدن حالت کش دار و تخم مرغی شدن ترشحات وگاهی درد ملایم تخمدانها هیچ کدوم ازین علائم و نداشتی ؟من همیشه از تقویم تخمک گذاری استفاده میکنم امتحان کن خیلی راحت تره 

کاش کودکی داشته باشم که دستان کوچکش دور انگشتم را زینت بدهد و آغوشم بوی تنش را بگیرد کاش روزی کودکی داشته باشم که مادر صدایم بزند کاش .......

اگه مهم باردار بشی و جنسیت واست مهم نیست میتونی اقدام کنی 

حوالی تخمک گذاریت فک کنم

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله

چرا عزیزم انجام شده 

اولین هاله کم رنگ یعنی قبل از تخمک گذاری هاله پرنگ یعنی شروع تخمک گذاری و هاله بعدی یعنی اتمام تخمک گذاری بصورت نرمال انجام شده

به حق فاطمه زهرا هرکسی آرزوی مادرشدن داره به زودی طعم شیرینش بچشه🙏لطفا برام دعا کنید دو قلوهای تو دلیم صحیح و سالم به دنیا بیان🙏❤️