2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا مهد میبرمش.....ولی فعلا کلاس خلاقیت میره  هنو کوچیک

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
كلاس خلاقيت كجاها تشكيل ميشه و بچتون چند سالشه؟

بعضی مهد ها دارن با سرای محله ها ۲سالو ۸ ماه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
پسر من تو ١٥ ماهه الان بدردش ميخوره اينجور كلاسا؟

از ی سالگی داره ....کارگاه مادر کودک هم خوبه

من پسرم سه سال ونیمشه خیلی کنجکاوه وشیطون دوسه روز گذاشتمش مهد اما مربیش عذرشو خواست وگفت فعلا کوچیکه گفتم شاید زوده ازاین سن میگفت مفهوم حس مالکیت رونمی دونه خوراکیای بچه هارو بدون اجازه برمیداره یامثلا میره سر وقت میزوکامپیوتر

دقیقا توکلاسای خلاقیت چه چیزایی به بچه یادمیدن وحضورمادرالزامیه تواین کلاسا؟؟

اگه بچه بمونه مادر میتونه بره ولی اکثراااا بچه ها نمیمونن و مادرا ته کلا میشینن گاهی هم ی بچه ی هو مادرشو میخواد مادر میره پیشش میشینه اهنگ میزارن همش اون وسطن دست چپو راستو یاد دادن رنگ ها توپازی میکنن ...چند مدل با اهنگ بازی گروهی دارن مربی دارن...کاردستی هم دارن...کار با گل...رنگ انگشتی....گواش....مثلا با گل و ماکارونی ساده و چشم عروسک جوجه تیغی ساختن پسرم قشنگ یاد گرفت

من پسرم سه سال ونیمشه خیلی کنجکاوه وشیطون دوسه روز گذاشتمش مهد اما مربیش عذرشو خواست وگفت فعلا کوچیک ...

فعلا پس از کلاسایی شروع کن ک خودتم بالا سرش باشی ...مهد هم کلا سه ب بالا خوبه

سرای محله زیر نظر چه اداره ای هست عزیزم؟

نمیدونم همه محله ها تو تهران ک هستن....پیش دبستانی هم دارن...این محله ما ک خانه بازی هم داره توش.... کلاسای حفظ قران خطاطی اشپزی بافتنی مشاوره.....واس همه  رد سنی دارن استفاده میکنن ازش