من ی نفر ک نمیخام بگم کی......زبان ھفت جد آباد قبل و بعد خودش و شوھرش لریہ......من قصد اھانت یا توھین ندارما با تموم فک و فامیلاش لری حرف میزنہ با شوھرہ و قوم شوھرہ فارسی.....خب عزیزم اگ ب زبانت و اصالت و میخای حفظ کنی با خانودت لری میحرفی دیگ چرا با قوم شوھر فارسی میگی ینی چی؟ بی کلاسیہ؟ واقعا چیہ؟؟؟ یا کلا فارسی بحرف یا کلا لری .....اہ این ک دو زبانس اعصابما خورد میکنہ.....حالا شوھرہ با ھمہ لری میگہ ھمہ ھاااااااا
★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧ دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟ ممنونم 😘😘
تو خیابون جلو روم یه خانم بالا اورد ... و دست توی دماغ کردن پشت فرمون ماشین ....
ای وااای.ما هم هم رفتیم سهر بازی سوار بشقاب پرنده شدیم یکی انقدر اورد بالا اندازه یه لگن حموم اونم نارنجی رنگ اه همه داد میزدن نگه دار همه داشتن بالا میاوردن خودشاز حال رفته بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب ببین منم قوم بابام زبانشون لریہ حتی بابام اما من از ھمون روزی ک بحرف اومدم فارسی صحبت میکردم
این خانم از اون روزی ک ب دنیا اومد لری حرف میزد....از وقتی عقد کردہ با قوم شوھر فارسی میحرفہ......میگ واس کلاس.....من میگم این ک ب زبون قوم خودت بحرفی بی کلاسی نیست ک ببین زبونتہ
★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧ دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟ ممنونم 😘😘
بابام از حمام که میاد یه ساعت با حوله میگرده.من انقد بدم میاد😷😐اه اه
منم از این حرکت بدم میاد