2777
2789
عنوان

چندش ترین رفتاری ک دیدین چی بود؟؟؟ از ھرکسی

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 83 پست
تو خیابون جلو روم یه خانم بالا اورد ... و دست توی دماغ کردن پشت فرمون ماشین .... 

ای وااای.ما هم هم رفتیم سهر بازی سوار بشقاب پرنده شدیم یکی انقدر اورد بالا اندازه یه لگن حموم اونم نارنجی رنگ اه همه داد میزدن نگه دار همه داشتن بالا میاوردن خودشاز حال رفته بود

اگر صدبار میمردم بازم.تورو میدیدم عاشق میشدم.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه ساعت با حوله می گردم 

خب تنهایی تو.بابام هی از این ور خونه میره اونوره خونه.

کرم میزنه ودوباره میره اونور لوسیون دوباره میره اینور😐

من خیلی بدم میاد.میگم بابا برو تواتاق هرکاری دلت میخواد بکن..

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏
من مادرم لره...اما واقعا لري بلد نيست

خب ببین منم قوم بابام زبانشون لریہ حتی بابام اما من از ھمون روزی ک بحرف اومدم فارسی صحبت میکردم 

این خانم از اون روزی ک ب دنیا اومد لری حرف میزد....از وقتی عقد کردہ با قوم شوھر فارسی میحرفہ......میگ واس کلاس.....من میگم این ک ب زبون قوم خودت بحرفی بی کلاسی نیست ک ببین زبونتہ 

★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧                                                                                                     دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟      ممنونم 😘😘

بعضیا ک پد بهداشتی شونو همونجور در میارن میندازن وسط خیابون.

دیدم ک میگم 

پد کثیف و خونی تو پیاده رو و کوچه. واقعا شرم اووورهه

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
 بابام از حمام که میاد یه ساعت با حوله میگرده.من انقد بدم میاد😷😐اه اه

منم از این حرکت بدم میاد

★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧                                                                                                     دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟      ممنونم 😘😘