2777
2789
من 5ساله ازدواج کردم و یک دختر 1 ساله دارم با شوشو توی دانشگاه آشنا شدیم و... ما به خاطر موقعیت شوشو توی ساوه زندگی می کنیم چند وقته که شوشو خیلی خیلی سرد شده و انگار ازم فراریه خیلی اعصابمو بهم میریزه این بار هم به خاطر پسر خواهرم (که خیلی شیطونه) و 2 روز خونه ما مهمان بودند ناراحت شده و با من بد خلقی کرده به نظرتون این انصافه من به خاطر اون از همه چیزم گذشتم اومدم توی شهر غریب خانواده منم که همیشه نمیان خونه ما بعد از چند ماهم که می یان یا خوابش میاد یا سرش درد می گیره یا کلا فراریه دیگه کم آوردم تر خدا بگید چی کار کنم؟من با خانواده اش خوبم یه و قتایی به سرم می زنه منم مثل اون بشم ولی وجدانم قبول نمیکنه اون از اول برای خانواده من کاس می ذاشت دارم دیوونه میشم کمک..............
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
من فکر ک اینا بهونس...حتما از چیزی ناراحته..موضوع باید چیز دیگه ای باشه...خوب فکر کن..هیچوقت اینجوری تلافی نکن...چون اون وقت هیچ برگ برنده ای نداری..
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم موشکافانه و زیر زیرکی پایشش کن متوجه نشه سر از کارش در بیار ....مردی که نتونه با همسرش کنار بیاد تو خانواده و نتونه این ارامش رو در کنار همسر و بچش پیداکنه نیاز مند بررسی دقیقه

چون مرد ها بلاخره برای رهایی از زیر هر گونه فشاری دنبال یک راه برای تخلیه میگردن چون ظرفیت تحمل پایینی دارن بر خلاف ظاهرشون که این رو نشون نمیده........بدون های و هوی یک چند وقتی مراقبش بباش
متاسفانه تو جامعه ما راههایی که یک مرد از زیر فشار های وارده بهش خلاص شه چندان مطلوب و خوشایند نیست
فکر کنم باید یه مدت کاملا باهاش بی تفاوت باشی و اصلا سر هیچی باهاش بحث نکنی اصلا سعی کن زیاد باهاش حرف نزنی فقط حرفهای معمولی رو بزن که مثلا قهر نیستی بذار اون کنجکاو بشه و بیاد طرفت تا ببینه موضوع چیه از طرفی هیچ بهونه ای به دستش نده و اگر احیانا سر چیزی عصبانی شد تو خیلی خونسرد باش و به هیچ عنوان عصبانی نشو و جر و بحث نکن
عزیزم منم غریبم این طبیعیه چون ما کمتر خونواده هامونو میبینیم خیلی روی رفتارهای شوهرامون حساس تریم!
در حالی که اونا اومدن فامیل های ما رو یه فرصت برای آزاد بودن میدونن! شوهر من که اینطوریه چون بقیه وقت ها من تنها میمونم نه جایی میتونه بره و نه کاری میتونه بکنه! وقتی باهاش حرف زدم بهم اینو گفت و دیدم نسبتا منطقیه اما انتقاد کردم و اونم پذیرفت که دیگه این کارو نکنه!

باهاش صحبت کن حتما خسته بوده و یا از چیزی ناراحته!
روی هر پله ای که باشی خدا یک پله بالا ترست نه به خاطر این که خداست به خاطر این که دست تورا بگیرد
کیانا جون با لج و لجبازی فقط از هم دور تر و دورتر میشین!
عزیزم شک بین زن و شوهرا بدترین چیزه! تو دوست داری وقتی از چیزی ناراحتی بهت شک کنن؟!معلومه که نه!

بهترین راه حرف زدنه! نه اینکه بهش گیر بدی که چته چرا ناراحتی!سرزنده باش و توی حرف های روزمره ببین چی دستگیرت میشه!شایدم نخواد حرفی بزنه!مردا با ما فرق میکنن اگه تفاوت هامون رو بشناسیم راحتتر باهاشون کنار میایم!
روی هر پله ای که باشی خدا یک پله بالا ترست نه به خاطر این که خداست به خاطر این که دست تورا بگیرد
دوستان خوبم ممنون از همتون شوهرم مسئول تدارکات یه شرکت از صنایع مسه من خودم کارم خیلی پر استرسه ولی هیچ وقت مسائل کاری رو با زندگیم قاطی نمیکنم همه میگن تو چقدر جون داری با بچه میام شرکت تک و تنها و غریب همه کارامو هم خودم انجام میدم هیچ وقت هم شکایت نکردم ولی در کل قدر شناس نیست!
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻