2777
2789
عنوان

ازکجا میتونم بفهمم شوهرم به کی پیام میده

| مشاهده متن کامل بحث + 16872 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو پیام رسانی پیام میده بعدم حذف میکنه

منم میگم که اگه پاک میکنه نمیتونی از طریق گوشیش چکش کنی،  اون پیام رسان رو نصب کن تو.گوشیت بعد با شماره شوهرت وارد شو کاملا زیر نظر بگیرش 

میدونم خیلی از خانم ها مخالفن ولی الان خود خانم ها هوای همو ندارن بعضی از زنا براشون فرقی نداره یه مرد متاهله یا نه فقط به منفعت خودشون فکر می کنن و با طرف دوست میشن پس تو باید حواست به زندگی باشه،  اما من خودم اگه بودم همون موقع که اون پیام رو دیدم گیر میدادم ببینم قضیه چیه 😂😂

ولی اون مردی که اینطوری باید حفظش کرد..... 

انشاله که چیزی نباشه

زنده باد هنر 😍

عزيزم با چه پيام رساني خوب اسمش چيه؟whats app ?viber? چيه؟بايد با شماره شوهرت تو گوشيه خودت برنامه رو بريزي،بعد به گوشيه همسرت يه اس ام اس تاييد مياد كد ميده،اون كد و بزن تو گوشيت 

درکت میکنم وقتی یبار چیزی از شوهرت میبینی دیگ به هر حرکتیش مشکوک میشی هفته قبل خونه جاریم دعوت بودیم شوهرم خیلی مشکوک داشت اس میداد و تند تند پاک میکرد یه پیام میداد و بعدش همش یه چشش ب گوشی بود تا جوابش بیاد،انگار دنیا رو سرم خراب شد دوباره تا اخر مهمونی اصلا ب حال خودم نبودم همش فک میکردم داره با زن چت میکنه وقتی اومدیم خونه گوشیو گزاشت رو میز رفت دسشویی ی پیام دیگ براش اومد باور کن بسم الله و صلوات گفتم ک فقط زن نباشه و پیامشو باز کردم دیدم یکی از رفیقاشه ک همیشه چرت و پرت بهم میگفتن باز داشتن چرند میگفتن باهم 

خداروشکر و خوشبحالت

خوشبحال مال زناییه ک از شوهرشون خیانت ندیدن و خیالشون راحته من از پارسال تا الان اصلا دیگ بهش اعتماد ندارم همیشه نگرانم ک خطایی نکنه،اینم پارسال تو تل داشت با یه زن چت میکرد