2777
2789

سلام بچه ها ازتون يه كمك يا راهنمايي يا مشورت ميخام  توروخدا كمكم كنين. ميخام قبل بدنيا اومدن بچه ام اين مسيله روحل كنم تو سه سال ازدواج ام نتونستم حل اش كنم وخيلي ذهن امو درگيركرده طوري كه شده  كابوس شبم... شوهرمن تك پسره ويكمي سوسوله  منظورمو ميفهمين ديه ازبچه گي هرچي ميخاسته داشته ولي ازوقتي ك بامن ازدواج كرده خونوادش وخواهراش  تقريبا اختيارات تشو ازش گرفتن  همه هم ميدونن همسرم. بدون پشتوانه مالي خونوادش هيچ كاري نميتونه بكنه بخاطر اين مسيله همسرم هيشوقت پشت من نبوده سر هرمسيله ومشكل باخونوادش پشت منو خالي ميكنه  وقتي هم دليل اشو ميپرسم ميگه بدون پول اونا من هيچم ... وبهونه هاي الكي مياره

واسه سلامت ني ني هاي توشكمم دوتاصلوات ميفرسيننن😘😘😘😘خداجونم شكرت

باید مستقل بشه تا زور نشنوه

دیگه وقتی دستش جلوی دیگرون درازه، مجبوره به سازشون هم برقصه دیگه

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید از روز اول برات مهم بود که شوهرت استقلال مالی داشته باشه،الان دیگه دیره

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...

والا چی بگم برا ما دقیقا برعکس شماست یعنی بدون شوهر من خونوادش لنگ میمونن باز تعصبش به خانوادش عیر قابل تعییره برای شما که جای خود داره

خدایا حکمتتو شکر خدایا بینشی عطا فرما تا بفهمم چرا دادی و چرا گرفتی ازم   

و هميشه همه چيز رو ازمن پنهون ميكنه  من دوس دارم همسرم هميشه پشتم باشه وازم حمايت كنه توگفتار وكردار وعمل ...ولي متاسفانه اينجور نيست با وجود اينكه من فداكاري هاي زيادي داشتم حتي بچه امم اي وي اف ومشكل ناباروري از ايشونه ... حتي سال اول زندگي همسرم گذاشت خواهرش دوماداش مادر ش وپسرعمو وزن هاي پسرعموش بهم توهين كنن و ازم حمايت نكرد من نميخام. همچين آدمي با همچين ويژگي ها پدر بچه ام باشه متاسفانه نميتونم طلاق هم بگيرم چون خونوادم نميزارن. صحبت كردن وحرف زدن باهمسرم فايده نداره خيلي ترسو يه وازخونوادش خيلي حساب ميبره 

ازمن پشتم هست ولی توبعضی ازکاراتنبلی میکنه مامانشم میگه خودم انجام میدم ولی من بزوربلندش میکنم انجام بده ینی چی اخه زنی گفتن مردی گفتن😉😉😉 

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤

برعکس شوهر من 

خیلی پشت منو میگیره 

بارها مقصر من بوده در مقابل مادرش یا خواهرش 

پشت منو گرفته اما بعدش گفته احترام خودت رو حفظ کن تو هم مقصری و باید هر دو گذشت کنین

تو مهمونی ها اگه ببینه مثلا من کار میکنم و خواهرش نشسته جلو همه تذکر میده و میگه بلند شو نرگس من زن گرفتم نه کلفت 

نميدونن ببرمش پيش مشاور فايده داره يانه چيكاركنم ...اين موضوع خيلي عذابم ميده خصوصا ك الان حامله ام برام پررنگ ترشده دوس ندارم بچه ام عذاب بكشه دوس دارم يه پدرمقتدر داشته باشه نه...

نميدونم چيكاركنم...خونوادش زندگي مو با پولشون كنترل ميكنن ... بخاطر اين موضوع خيلي ناراحتم خيلي