2777
2789
عنوان

دخترم چهار ماهشه فقط...

229 بازدید | 17 پست

دخترم چهارماهشه هروقت میخوام شیر بهش بدم نمیخوره گریه میکنه وقتیم میخوره بیشتر از چهار دقیقه مک نمیزنه و بیشتر توی خواب شیر میخوره آیا درست میشه؟ چیکار کنم؟

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 

یک ماهه اینطوری شده ینی چرا؟

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول اینطور بوده؟ وزن‌گیریش خوبه؟

اوایل خوب میخورد خب وزنشم نرمال بود الان یکی دو هفتست اینطوری شده فقط روزی یک بار 90 سی سی شیر خشک بهش میدادم که گفتن ممکنه از شیشه باشه اونم یک هفتست قطعش کردم دیگه ندادم ولی هنوز درست نشده

رفلاکس داره،، دختر منم از 3 ماهگی اینجور شد،، دکترای خیر ندیده گفتن از بازیگوشیه،، آخرش 6 ماهش شد دی ...

رفلاکس داره دو ماه داروی ساختنی امپرازول بهش دادم دکتر گفت فقط دوماه بده

نوزاد در حدود 4 ماهگی بیناییش کامل میشه. برای همین بسیار کنجکاوه که اطراف را نگاه کنه و نمی تونه روی شیر خوردن تمرکز کنه. شما کاری که می تونید انجام بدین، اینه که نوزادتون را در حالی که در آغوش دارید و راه میرید شیر بدین و یا اینکه در یه اتاق کاملا تاریک به نوزاد شیر بدین. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اگه رفلاکس نداره و سرما نخورده گلو درد نداره پس از شیطنت و کنجکاویه . توو اتاق خلوت و تاریک شیر بده ...

چهار دقیقه بیشتر نمیخوره 

دختر منم همینه، انگار بازیگوش شده، تا یه ذره سیر میشه سرشو بلند میکنه از زیر سینه این ور و اونور نگا ...

کردم بازم نمیخوره همون سه یا چهار دقیقه 

رفلاکس داره دو ماه داروی ساختنی امپرازول بهش دادم دکتر گفت فقط دوماه بده

پس از همونه،، خوب نشده، فوق تخصص گوارش اطفال ببر،، تو مشهد فقط 3 تا فوق گوارش هستن،، بردم سریع فهمیدن مشکلشو،، البته هیچ وقت خوب شیر نخورد،، بعد 1 سالم که خوب شد،، بازم خوب شیر نخورد هییی چه روزای سختی بود

نوزاد در حدود 4 ماهگی بیناییش کامل میشه. برای همین بسیار کنجکاوه که اطراف را نگاه کنه و نمی تونه روی ...

اتفاقا در حال راه بردن هم شیر میدم یه وقت نمیخوره گریه میکنه میگه عمودی بگیرم یه وقتم میخوره و خوابش میبره دیگه میشینم شیر میدم. بنظرتون درست میشه یا همینطوری میمونه؟ 

پس از همونه،، خوب نشده، فوق تخصص گوارش اطفال ببر،، تو مشهد فقط 3 تا فوق گوارش هستن،، بردم سریع فهمید ...

واقعا سخته. ما شیرازیم