2777
2789
عنوان

بچه ها کمک میخوام

378 بازدید | 34 پست

بچه ها دیروز دخترمو گذاشتم پیش مادرشوهرم رفتم بازار

دخترمم 2سالشه گریه کرده بود رفته بود خونه همسایه مادرشوهرمم تو خونم تنها بود

من اومدم دخترمو از خونه همسایه اوردم خیلی خسته بودم نیم ساعت بعد مادرشوهرم رفت

داشتم خونه رو جمع میکردم که دیدم اسباب بازی های دخترم رو میز ریخته و ساکی که توش اسباب بازی ها بود نیس

کل خونه رو گشتم نبود

زنگ زدم مادرشوهرم گفت واسه خودم بوده برداشتم منم لحنم یه جور شد فهمید ناراحت شدم گفتم مهم نیس شما برداشتید فقط بکم تعجب کردم کاش به من میگفتید داد و قال کرد میخوای منو دزد کنی تو خودت خوه بودی برداشتم اما به روح مامانم من اصلا نفهمیدم

من واسم اصلاااااا ساک 5تومنی مهم نیس کلی ازش دارم ازین ناراحتم چطور بدون اینکه بگه برداشته

بنظرتون الکی حساس شدم

آره بشدددددت

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بخدا من بهشون خیلی احترام میذارم ولی همیشه منو ناراحتت میکنن

الان شوهرم دو ساله با بابام قهره سر اینکه بابام خواست مارو برسونه خونمون من گفتم نه بابا تو خسته ای

به اقا برخورده 2ساله خونه بابام نیمده الان یه ماهم هست نذاشته من برم اونوقت کارا خانواده خودشو نمیبینه

کی گفته ؟....خداروشکر من خونه ام نمیان

خب منم خونم کم میان چون بچه کوچیک دارم ولی شما ببینی مادرشوهرت وسیلتو بی اجازه برداشته روت میشه بگی بهش؟؟ من باشم ب شوهرم میگم ولی ب مادرشوهرم نه