2777
2789
عنوان

کیا ب موهاشون میرسن و همیشه رشدش عالیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6947 بازدید | 37 پست
راجب پیاز هم من دیروز امتحان کردم سوزش چشمم خ زیاد بود اما نمیدونم چطوریه که با همین یبار ریزشش کمتر ...

وای چجوری پخته میخورین 

حالتون بد نمیشه همینجوری خالی میخورین 

من تره میخورم

محلول شیوانا چیه

شیوانا یکی از بچه های نی نی سایت هستن که یه محلولی رو پیدا کرده بودن که رشد موهاشون فوق العاده شده بود ایشون هرروز میزدن و 3 روزه ریزشش قطع شده بود

یه استکان روغن بکر نارگیل

یه استکان روغن بکر زیتون

به اضافه چندقاشق چایخوری حنا از 3 تا 5 قاشق بسته به موهاتون این محلول رو قاطی میکنید بعد 24 ساعت میزنید به کف سر هرروز یا یروز درمیون از 4 ساعت هم کمتر نشه موندنش روی سر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چجوری پخته میخورین  حالتون بد نمیشه همینجوری خالی میخورین  من تره میخورم

چرا اتفاقا اولش میخواسم بخورم هووق میزدم اما خب کم کم مزه اش برام قابل تحمل شده من پیاز درسته میندازم یا تو برنج یا ابگوشت تا بپزه بعد میخورم دیگه مجبورم چه کنم

البته برا تخمدان ها هم میگفتن خیلی مفید تمام سموم رو خارج میکنه

منم موهام موخوره داشت قبلا روغن نارگیل بادام زیتون میزدم تاثیر زیادی واسه موخوره نداشت ولی موهامو بر ...

بعد چه مدت تاثیر خودشو نشون میده،، من خیلی وقته میزنم ولی بازم موخوره داره،،دیگه دلم نمیخاد کوتاه کنم بخاطر موخوره 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
برای بوش چکار کنم؟حتی شامپو میزنم بوش تو سرم هست مرسی از راهنماییتون

با اب پیاز ریزششتون کم شده؟

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤