achoool مدیر استارتر عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 4484 عنوان نازی آباد کفش سایز بزرگ داره؟؟ 149 بازدید | 6 پست تا قبل زایمان سایزم ۳۹ یا ۴۰ بود .اما الان ۴۱ میخوره ب پام شده دردسر .البته قالبام کوچیک شدن . سپه سالار رفتم سوای جنس بنجل ک دارن الکیم گرونن. مثلا پارسال بوتی ک خریدم ۱۲۰ اونجا ۲۴۰ بود! خلاصه نازی اباد خرید دارم بنظرتون پوتین سایز ۴۱ اینا پیدا میشه اونجا؟؟ زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞 1397/08/24 | 12:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانمتنها عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 3124 منم کفش میخوام ولی پول ندارم بخرم سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
نازیبهار عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 1528 آره داره من خریدم توی خیابان مدائن .یه کفش فروشی هست بیشتر کفشای طبی وپیاده روی داره . برای سلامتی وشفای بیمار دچار سرطان صلوات بفرستین.
achoool مدیر استارتر عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 4484 آره داره من خریدم توی خیابان مدائن . یه کفش فروشی هست بیشتر کفشای طبی وپیاده روی داره . اسمش یادت نیست؟؟ زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
نازیبهار عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 1528 اسمش یادت نیست؟؟ نه والا یادم نیست اسمشو .فقط اون سمت که زنونه فروشیهاست برو سمت دیگه خیابون مردونه فروشیه . برای سلامتی وشفای بیمار دچار سرطان صلوات بفرستین.