2777
2789

سلام من چند ماه دیگ عروسیمه

از نظر خریدن جهیزیه هم خنگ خدا هستم کاملاااا هیچی نمیدونم ک چه مارکی خوبه چه رنگی خوبه چی با چی ست بشه

از طرفی هم هیچ کمکی ندارم ک بگید خواهر یا مادر یا ... کمکم کنن😔

من الان نمیدونم چه رنگ فرشی بگیرم مبل چه رنگی باشه چه طرحی ک دل رو نزنه 

خونمونم ان شاالله در حد ۵۰ متره 

تا اینجا فهمیدم ک سرویس اشپزخونه برقی ها سفید باشه یخچال و ماشین لباسشویی هم سفید

اما تو مدل فرش موندم اصن نمیدونم چی خوبه 

مدل خاصی هم مد نظرم نیس ک بگید هرچی سلیقته و دوس داری

میشه کمکم کنید 

فرس سورمه ای قشنگه با مبل سرمه ای

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ست خونم سفید و صورتی خیلی کمرنگه,ابی کمرنگو سفیدم خیلی ست باحالیه عزیزم ,ب نظرم این دو تارنگ ملایم خیلی آرامش بخشه,بیشتر سعی کن ست روشن بگیری رنگ روشن هیچوقت دلو نمیزنه

من اول مبلو گرفتم بعد فرشو براساس اون انتخاب کردم که به هم بیان.حاشیش میخورد بهش.پرده رو هم رنگشو هم خانوادش انتخاب کردم

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

خونت کوچیکه همه را روشن بردار مبل فرش صدفی کرم با مثلا چنتا گلهای تیره تر . سته پرده و فرش و مبلت باید مثله هم باشه ینی رنگاش هارمونی داشته باشه . بیشتر مثلا ابی روشن سفید صورتی . یا قهوه ای کرمی سفید 

من خودم کله لوازمه برقیمو نقره ای برداشتم.گاز یخچال.فر..لباسشویی..خیلی هم شیک میشه..اما مارکشون یکی نیست.مثلا هر کدوم یه مارکیه چون تحقیق میکردم میگفتم مثلا لباسشوییه فلان مارک خوبه یخچالش خوب نیست...لگنو تشتو ظرفای پلاستیکیمو سبزه خوشرنگ گرفتم..سته چینیا مارکشون طوس چینیه چون خوش قیمته و هم قشنگه..و بعد سرویسه سطلو ظرفه ادویه و ظرفه حبوباتمم سیاهاو نقره این..  یک چمدون قاشق چنگال...حالا سفره مهمان و سفرهدخونه و دم کنیو سینی و کمی وسایله تزیینی 

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜