2777
2789
عنوان

ایده میخوام برای شغل دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 2050 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پرستیژ یعنی چی! زنی که کار کنه پرستیژ داره به نظر من زن خدمتکار  بهتر از یه زن که دست رو ...

آخه مطمئنم خودش اجازه نمیده زنش تاکسی کار کنه.بعدشم من تحصیل کردم.میتونم سر کار بهتری برم.

خب شروع زندگی خرج داره. بوخودا خودش دنبال شغل دومه. حتی میگه با دوستم مغازه بستنی و آبمیوه رهن کنم ...

خب چرا اردواج میکنید

خونه بابات بمون اونم تا شبا کار کنه...بعدش بیاد  بخابه صبح شه دوباره کار...اصن جدن واسه چی میخای ازدواج کنی...

پس فردام تاپیک میزنی:

همسرم همش کاره سرگرم کاره منو نمیببینه..صبح تا شب خونه تنهام ب نیازهای جنسیم توجه نمیکنه..بهش میگم بیا بریم مسافرت میگه کارم چی میشه پس...بهش میگم تو هم بچه نگهدار میگه صبح تا شب کارم جون ندارم بچه نگهدارم

و ....

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
خب چرا اردواج میکنید خونه بابات بمون اونم تا شبا کار کنه...بعدش بیاد  بخابه صبح شه دوباره کار. ...

منم مثه خودش سرگرم کار میشم دیگه.

بچه که اصلا نمیشه حرفشو زد.بچه آینده میخواد.تا زمانی که خونه بخریم مجبوریم.

آره.بخاطر همین که زیاد تایم نمیبره این پیشنهادو بهش دادم.

فکر خوبیه. 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
اره عزیزم چون تا شب همش سرکاره بعدش دوباره بره سر ی کار دیگه من همسرم ک 7 میاد خونه جگرم واسش کبا ...

بهش میگم دوسال عقد بمونیم شرایط بهتر میشه.میگه دوسال زیاده.

دیگه واقعا نمیدونم چجوری باهاش راه بیام.

آره.بهش گفتم از پراید و با سود کم شروع کن تا برسی به ماشینای سنگین که سودت بیشتر بشه. والاه وقت زیا ...

اره خیلی خوبه. ان شاالله موفق باشه

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑