2777
2789
عنوان

ایده میخوام برای شغل دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 2050 بازدید | 46 پست
خودت هم بری سرکار خوبه ها !!!

میخواد برای منم شغل جور کنه.یا تو شرکتی کار میکنه برم یا برام نمایندگی بیمه بگیره.

میگه منبع درآمدمون باید زیاد بشه.

خوشم میاد از افکار اقتصادیش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوهوم.اما چیکار کنیم زندگی سخته.هیچ کمک مالی هم از طرف خانوادش نداره.

الهی.. خودت شاغلی؟ 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
هنوز ازدواج نکردی دنبال شغل دوم همسرتی؟ من جای شوهرت بودم صدسال نمیگرفتمت ادم اینقدر مادی اخه.

وای دقیقن

بعدش چقد طلبکارانه ازش میخاد شغل دوم بره

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
من خودم تایپ انجام میدم.اما درآمدی نداره.

خب مشحصه تایپ درامدی نداره

میتونی تویه تاکسی تلفنی بانوان ثبت نام کنی

یا تابلو فرش ببافی 

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
واقعا من ظالمم؟؟؟

اره عزیزم

چون تا شب همش سرکاره

بعدش دوباره بره سر ی کار دیگه

من همسرم ک 7 میاد خونه جگرم واسش کباب میشه

کمر درد و زانو درد و ریزش مو 

تابلو فرش بلد نیستم.تاکسی تلفنی هم پرستیژ نداره.

تابلو فرش ی هفته ای کلاس میذاره علاقه داشته باشی 6 ماهه میبافی 20 میلیون ب فروش میدی