2777
2789
عنوان

قرمه سبزی رستوران

389 بازدید | 15 پست

رستوران ها و هیئت ها چجوری قرمه سبزی رو میپزن که انقدر متفاوت از قرمه سبزی خونگی میشه؟من عالی ترین قرمه سبزی های خونگی رو خوردم بازم طعمشون با قرمه سبزی اونا یکی نیست

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚

قرمه‌رستورانی ها که خوشمزه نیستن اتفاقااا

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم ولی به نظر من قورمه خونه خیلییییی بهتره

برعکس من رستورانی رو خیییییلی دوست دارم.البته نه هر رستورانی بعضیا اصلا خورشتشون جا نمی افته

استخوان قلم گوسفند میندازن توش ویه شب کلا آروم آروم میپزن که مزش خوب بشه تو آروم پز خوب در میاد لیمو ...

پس یعنی به خاطر قلمه؟ ممنون عزیزم 

سبزی رو اروم بذار سرخ بشه

اب قلم گوسفند هم یادت نره

اب لیمویه طبیعی

یخورده سیر هم رنده کن تویه سبزی ک داره سرخ میشه 

و پودر کرفس یا کرفس تازه

و اینکه بگم قرمه سبزی هر چ بیشتر بمونه خوشمزه تره..ماها معمولن روز ک میپزیم واسه ناهار سریع میخوریم نمیذاریم خوب جا بیوفتع

ولی هیعتها و رستورانها از شب قبل یا روز قبل اماده میکنن 

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
سبزی رو اروم بذار سرخ بشه اب قلم گوسفند هم یادت نره اب لیمویه طبیعی یخورده سیر هم رنده کن تویه سب ...

چقدر خوب توضیح دادی ممنون عزیزم.طعم سیر توش مشخصه؟

پس یعنی به خاطر قلمه؟ ممنون عزیزم 

بله عزیزم واینکه وقتی رستوران میری خورش رو میذارن تو یخچال یه شب بمونه وخوب جا بیوفته ،این روش رو تو فرانسه با غذاهاشون انجام میدن که مزش بهتر بشه اما ایرانی ها تجربی یاد گرفتن 

چقدر خوب توضیح دادی ممنون عزیزم.طعم سیر توش مشخصه؟

خواهش میکنم گلم

ن عزیزم سرخ ک بشه با سبزی ها معلوم نمیشه طعمش..یه حبه کافیه...فقط سبزی رو خوش عطر میکنه..البته این نظر منه شمام امتحان کن شاید خوشت اومد

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .